IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AINIITiistai 23.03.2010 22:59

Meinas unohtuu koulupäivän tärkein<3.

Vika tunti oli fyssaa. Kuka sitte ikinä osaiskaa arvata mitä siel käy.

Tyyppi mun takana hörppää Fantapullostaan. Ei se tavallaa oo mitenkää poikkeuksellista, niitten automaattien takia kaikki oppilaat lappaa juomia mukaansa joka tunnil. Ei mitenkää poikkeuksellista yhtään.

Mutta sitten melko pian kuulin kamalan lorinan...

En tajunnut, kun vasta sitten kun alko kuulua yökkäilyääniä. Tää takanaoleva hemmolt oli lentäny laatta kirjaimellisesti.

...

En tiiä miks mut hyppäsin mun pöydälle istumaan. Katoin sitä tyyppiä kalpeana ja tajusin muidenkin katsovan. Opettaja jatkoi lämpötilojen säilyvyyksistä ja paineista tietyissä olosuhteissa.

Jerry keskeytti Nygrenin. Nygren vasta sitten tajusi, että jotain jännää oli tapahtunut. Ei vielä silloin, kun loikkasin istumaan pöytäni päälle.

Amanda näytti auttavuuden puolensa ja avasi suunsa ja kysyi tarviko tyyppi apua. Paperia se kävi hakemassa. Mua etoi. Oksennuksenhaju vahvistui ja henki salpaantui monessakin kohtaa. Että perkele.

Siivooja sen jossain välissä kävi pyyhkäsemässä ja kouluterveydenhoitaja käymässä kylässä. Koko sekasorto vei varmasti ainakin 20 minuuttia, ja se haju koko lopputunnin vaikka oli läpiveto päällä. Enkä todellakaan laskeutunut tuolilleni istumaan. Ei siltä hajulta pystynyt.

Tunti oli piinaavaa etsiessä tuuletuskäytävän läpitunkevaa vanaa. Oksennuksen maku maistu suussa tunnin jälkeen. Kaikkea sitä voikin tapahtua tavallisena "vikana tuntina"...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.