IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

26-28.06.2009Tiistai 30.06.2009 22:10

Noniin, jos nyt saisin kirjoitettua jonkinlaisen stoorin.
Huomioikaa myös, että joudun pöllimään pari juttua para_para_noia#blogcomments journalista, koska en muista ihan kaikkia nimiä ja tollasta. Pahoittelen.

Perjantai:

Matkani Helsinkiin alkoi siis Perjantaina med Tytti. Tomi liittyi Seinäjoella seuraamme ja siinä sitten matkustelimme Hyvinkäälle. Näimme matkalla mielenkiintoisia ihmisiä ja ei niin mielenkiintoisia, ärsyttäviäkin! Matka meni kuitenkin hyvin. Kun pääsimme Hyvinkäälle, oli nälkä, ja käytiin hakemassa pizzat. Sitten vain syömään ja katsomaan Wedding Crashersia (koko junamatkan vähän quotattiin sitä, niin oli pakko katsoa). Väsähettiin kyllä siinä sitten, ja jätettiin elokuva kesken. Ei se haittaa, muistaa sen kuitenkin niin hyvin ulkoa x)
Oli siis nukkumisaika.

Lauantai:

Käytiin PAX-festareilla ja katsottiin livenä Pelle Miljoona Unabomber ja J.M.K.E. Pelle oli hyvä, mutta J.M.K.E. oli tosi hyvä! Villu Tamme on siisti tyyppi :D Pitää alkaa kyllä kuunnella noita, kun en ennen kauheasti oo kuullu (muutako Tytillä joskus). Hengailtiin myös jonku Tomin kaverin kanssa vähän aikaa, käytiin jossain irkkubaarissa ja sitten lähdettiin takaisin Hyvinkäälle. Nukkumaan taas...

Sunnuntai:

Herätys oli jo puol 9, kun piti lähteä aikaisin, mutta ei lähdetykkään. Oltiin Helsingissä joskus 11 aikaan. Tiemme erosivat siinä sitten ja lähdin yksin vaeltamaan keskustassa. Ostin Blipposta korvikset. Sitten tekstailin Nooralle ja liityin heidän seuraansa. Kun tuli siinä taisi olla myös Eve ja
?Heli? (toivottavasti muistan nimen oikein). Seuraamme liittyivät sitten Laku, Sari, Niklas ja Taru, vaikka muutamat häipyivät siitä aika nopeasti. Menimme sitten sinne Tuskan porteille, ja mietittiin miksi on niin kauheat jonot. Tajuttiin että eihän koko homma oo vielä auennu! :D

Siinä sitten istuskelimme likaisen suihkulähdehommelin reunalla ja aurinko porotti niin että hiki tuli. Sisään päästiin ja ihmeteltiin jonoa ?EMP?-teltan (en muista mikä se oli) luo. Siinä sitten saatiin tietää että Mucculla oli heti nimmareidenjako siinä, joten eikun jonottamaan. Onneksi oltiin tosi lähellä sitä, ettei tarvinut siinä niin kauan aikaa pällistellä. Kävin siinä myös ostamassa Muccun paidan, ja sain viimeisen S:n :D (se on kyllä silti tosi iso mulle) Maksoi vaan 20 €!! Se on aika halpa japsibändiltä.

Pian siis oltiin siinä nimmareita ottamassa ja fadslkjdfsa. MÄ KÄTTELIN YUKKEA ja sanoin hi ja arigatoo ja sain sen nimmarit <3_<3 Anteeks tää fanityttöily muttako se on Yukke! Ah, unelmieni täyttymys.. se oli ihanan.. SIENI xDDD Muut oli ihan tylsiä, paitsi Tatsuro, joka sekotti mut kiittämällä ku tulin niitä kattoon :D Vastasin muistaakseni jotenki "No, THANK YOU" :DDD Pakko sanoa että Tatsuro näytti ihan SUPERhyvältä sen tukkansa kanssa (tästä lisää myöhemmin). Oli pakko vähän rauhottua sitten sen nimmareiden saannin jälkeen ku teki mieli hypettää jotain xD

Päätettiin sitten mennä oottaan Girugameshia ja siinä sitten hengailtiin kunnes keikka alko. Vitsi ne veti hyvin! Pakko sanoa että melkeen parempi ku Mucc, vaikka on tosi hankala verrata niitä toisiinsa. Riehuin vaan siellä ja hakkasin kuulemma Lakua naamaan nyrkilläni (Sori!!). En pysty näköjään hallitsemaan mun tikkukättä, joka heiluu melkein tuulen mukana x)
Vitsi evolution oli hyvä livenä, ihan tajuton. Ei siinä, että jotku muut biisit olis ollu mitenkään huonompia, mutta silti. En muista missä rivissä oltiin aluksi, mutta yhtäkkiä olin vaan toisessa rivissä, ja vielä aika alussa keikkaa. Siitä näki tosi hyvin, eikä ollu edes painetta.

Harmi että oli vähän teknikäl difiköltiis mutta sen korvas ne mahtavat välispiikit xDDD opittiin esim. sanoon pippeli japaniks. Ei yhtään randomia :D

Täytyy myös kiittää kaikkia niitä, jotka raahasivat laukkunsa mukaan tuonne. Äärettömän pahalta tuntuu kun laukku hankaa sua johonki. Varsinkin kiitos sinulle, jonka mielestä on ihanaa peittää laukku hakaneuloilla jotka sitten aukeavat kesken keikan. Reidessä kivat muistot siitä -___- Onneksi ei käynyt pahemmin, huomasin vasta keikan jälkeen että sain edes jotain jälkiä.

Girujen aikana yleisössä oli jotain heeboja, joiden mielestä oli erittäin aikuismaista huudella "POKEMON"ia ihan täysillä. Ei siinä, ymmärrän kyllä heitä, jos kerran jotkut japsifanit olivat menneet buuamaan heidän bändiensä aikana.

Onneks oli girujen aikana vesipullo koko aika kädessä, joten nestehukkaa ei tarvinut kärsiä.
Näin by the way, miks tykkään siitä MUSICin introsta niin kauheesti? :D Se on jotenki siisti xDD

Keikan jälkeen mentiin vähän istuskelemaan ja pullot täyttyivät. Sitten Muccuun.
Taas sai kuulla kivoja huutoja kuten "POKEMON" "HENTAI" yms. mutta tämänkin tajuan.
Kuulemma myös olivat keikan aikana oikein kunnolla hakanneet siellä väkeä ja vetäneet jotain hirmupittiä, mutta en paikaltani sitä tuntenut enkä nähnyt.

Löysin melkein heti keikan alkamisen jälkeen itseni toisesta rivistä ja siinä oli hyvä olla. Ei ollut painetta ihan kauheasti, enemmän kuin giruissa, mutta ei mitenkään liikaa. Olin siinä Yukken kohdalla, TADAA xD
Tatsu liikku siellä lavalla ku väkkärä ja keikutti persettä. Sen tukka näytti tuolta vielä kivemmalta ja sen valkoset haaremihousut oli ihan sikasiistit! (En oo mikää haaremihousufani, mutta sille ne kyllä sopi.. eikös Yukkellaki ollu jotku sellaset mutta vaan harmaat?)

Harmitti kyllä, että Tatsun ääntä ei välillä kuulunu ollenkaan :(
Näilläkin taisi olla jotain vaikeuksia äänentoiston tai jonku kanssa.. ainakin alussa.
Riehuin sielläki ja moshasin niskani kipeäksi x) Pahoittelen jos joku sai tukkaani suuhunsa, sellaista sattuu. Oli huippua kun meidät laitettiin istumaan. Istuttiin siinä vaan kaikki kaikkien sylissä ja oli aika.. tuskasta x) Onneks mä en kaatunu sinne kun piti pompata ylös, olisin varmaan kuollu sinne o_O

Sora to ito livenä oli <33 Odotinki sitä ja tiesin että ne soittaa sen, koska se on uusimmalla levyllä. Halusin riehua sen biisin aikana niin paljon, mutta kukaan muu ei oikeen riehunu, ni en mäkään sitte viittiny vaikeuttaa toisten oloa. Libra oli kans <3

Yukke teki aina välillä sellasia ihan outoja ilmeitä x) Se on vaan oikeesti niin SIENI! Edes mä en oo niin sieni ku Yukke. Se on SIENIMESTARI!!

Niin siinä toisessa rivissä ei siis muuten ollu mitenkään kamala olla, paitsi kun mun edessä oleva tyttö päätti tökätä kyynärpäänsä mun mahaan. Ihan näin huomiona ihmisille: Jos olet ekassa rivissä, todennäköisesti toisessa rivissä oleva ei voi mitään sille, että työntyy suhun päin. Joten olisi ihanaa, jos ihmiset lopettaisivat toisessa rivissä olevien kyynärpäähakkaamisen ja potkimisen, koska sillä ei saavuta mitään muuta kuin vihaisen olion. Ei mulla mitään vihatunteita siitä jäänyt, keikka kun on keikka, mutta olisi kiva jos ihmiset tietäisivät vähän miten keikalla kaikki toimii (ja ei toimi).

Keikan jälkeen sitten hengailtiin vielä alueella ja kuunneltiin sivukorvilla Volbeatia. Ihan ok ne oli, mutta en kauheesti keskittyny. Sitten junani oikeastaan jo lähti ja matkustin kotiin ja nyt mä oon tässä!

Oli tosi kiva reissu ja kiitos TUSKA-seurasta :)) Oli taas ihanaa tutustua uusiin tyyppeihin ja tutustua nettituttuihin :) Lindalla oli hauskaa.

Tässä vielä sitten ainoat kuvat mitkä onnistuivat edes jotenkin. En tosiaan ottanu keikkojen aikana kuvia, koska.. niin koska. Eka on siis Tatsu ja toinen on Yukke.

Linda kiittää. Potkaskaa jos kirjotin jotain mikä ei ole totta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.