IRC-Galleria

LovelyDriver88

LovelyDriver88

on ihan rakastunut

Viikonloppu & 7 kkMaanantai 09.02.2009 00:35

Mulla oli aivan ihana viikonloppu! Torstaina hain kullan koulusta, ja me mentiin sit illalla tapaamaan Juhqua (bjarneOn) ja Maria (Marsipaani^) ja käytiin sit vähän ajelemassa ja kahvilla.. Mari lähti siitä sitten viissiin salille ja me mentiin Sannalle pelaamaan uunoa ja sekoilemaan. Perjantaina me lähettiin aamupäivällä (kulta muistais varmaan ajan paremmin) ajamaan kohti Hyvinkäätä syömään tortilloja, (jotka oli muuten aika basicejä, jauhelihaa, tacosaucea ja juustoa) kun ei oltu keritty syömään paljon mitään. Illalla sit tilattiin pizzaa, ei kuitenkaan smetana- (tuleeko smetana? joo. ei oole, minun mälli sama maku), vaan ihan normi pizzoja. Oli muuten ihan pirun hyvää! Siitä sit koirankusetuksen kautta nukkumaan ja silleen! ;)

Lauantaina sit käytiin saunassa ja sit huiskittiin toisiamme risuilla (vasta tai vihta oikeesti) ja sit mä vähän hieroin kultaa, koska mulla oli ihan hillitön tarve helliä ja kerroin sille iltasadun, johon nukahdin sit itsekkin..

Sunnuntaina sit mentiin äitille katsomaan Tiinaa, ennenkuin se sit lähti kohti Jyväskylää ja me lähettiin siitä käymään Minnalla. Sen jälkeen me lähettiin ajelemaan kohti Espoota. Vaikka mun kulta möksöttikin melkeen koko matkan (tosin ihan syystä) mä ajattelin et "toi on mun nainen ja onneks se on vaan mun!"

Huomenna sit kouluun. Jänskättää ihan pirusti, mut onneksi Sanna seisoo mun takana ja tukena tässä jutussa, kun mä oon ihan täpinöissä! Jänskättää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.