IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Radio Rock FinlandiaLauantai 06.12.2008 14:35

Nyt se on sitten ohi. Huonoin voitti kyllä pystin, oon edelleen katkera siitä. Children of Bodom tai NGT olisi voinut voittaa. Tai sitten se HIM, kun äänestin sitäkin niin monen kerran;)

Negative oli niin paras, vaikkakin ihmiset ei selvästi ymmärrä sen päälle, kun lähti sieltä menemään. Se oli sentään PÄÄESIITYJÄ. HAHHAH <3

Amorphis oli tooosi hyvä kans. Sitähän me A-M:n kanssa odotettiinkin kovasti. Niillä oli niin kovat setit tossa kesällä. Ja Teräsbetoni oli hauska. J.Ahola on niin hassu tyyppi. Maj Karma oli kanssa tosi kova (vaikka ei kuultu kaikkea kun oltiin anniskelualueella). Apulantakin oli erittäin hyvä, vaikka ne soitti niin lyhyen aikaa. Mokoma oli niin pettymys!! Huono huono! Mulla oli isot odotukset sille, mutta höh. Yleensä tykkään ton tyylisestä musasta...mutta en tästä.

Paskinta oli, et oltiin hankittu istumapaikat, eikä ne järkkärit päästäny sinne seisomapaikoille, oisin menny sinne kannattamaan NGT lopuksi. Tuntu vähän tyhmältä huutaa ja riehua yksikseen siellä katsomossa;) Ja paskoja kuvia tuli. Kamera on edelleen niin paska.

Hey, Jussi 69 käveli siellä yleisössä, ja meidänkin ohi. Se on niin hyvä tyyppi! Harmi ettei eräs vamppyyrigoottibändi esiintynyt tuolla! ;)

Mutta jeps, kivaa oli, joidenkin bändin vetoja lukuunottamatta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.