IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

_Iltsu_Huhtikuinen tiistaipäiväLuonut: _Iltsu_Tiistai 23.04.2024 23:55

Tänään on tiistai ja huhtikuun kahdeskymmeneskolmas päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös äitini kanssa ruokakaupassa ostamassa huomisia tarjottavia syntymäpäivilleni. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Huomenna minulla on syntymäpäivät ja täytän 31 vuotta.

Jack84XXLiika tieto :DLuonut: Jack84XXTiistai 23.04.2024 23:22

https://www.youtube.com/watch?v=UYySFwcu3T8

Tulee mieleen ajat jolloin polttelin pilveä kun sitä sai ^^

Biisi on silti yhä ihan jees :)

Ja rikos on jo vanhentunut ja siltä ajalta ei kaikki ole enää täällä. . . :(

Mutta meininki oli hauskaa :D

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Tiistai 23.04.2024 22:49

Onko Pamela tola seksikäs?Tiistai 23.04.2024 22:48, 1 vastaaja

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

bat-wthe mapLuonut: bat-wTiistai 23.04.2024 20:46

korjailin

4 tuntia myöhemmin:

Jack84XXYksinäisen suden elämäLuonut: Jack84XXTiistai 23.04.2024 16:23

Helppoa se ei ole eikä vältytä haavoilta mutta kun ei jäädä loputtomiin paikalleen niin matka jatkuu lisää oppineena ja vahvempana.

Jos joku toivoo minulta anteeksipyyntöä siitä että olen tänään se kuka olen niin konsultoikaa menneisyyttäni älkää minua, kuvaannollisesti henkinen puoli on joutunut olemaan äärimmäisessä kuumuudessa taottavana joten revippäs siitä, tulen toimeen sellaisten kanssa joilla on myös samankaltainen polku sillä yhteisymmärrys ja yhteys syntyy helpommin silloin ja tiedä vaikka tosiystävyys läpi elämän saa siitä alkunsa, nämä hyvät asiat kannattaa muistaa.

En ole ihmistä sen ihmeellisempi mutta leikkimään en ala.

Enkä ole niin tyhmä kuin hemmotellut voisivat luulla. .

Mutta antaa päivän nyt paistaa ei ruokita pahaa kun sitä työnnetään liikaakin eteen joten. . ilo aina jostain irti :)
Annetaan valehtelijoiden ja lierojen mennä pesäänsä ja ei huudella niiden perään, nyt rento meno ja ilon kautta ei kiukkua turhien takia ja sitäkään ihmistä en tasan loukannut saati häirinnyt mutta kaippa siellä kopan sisällä on häiriötä nii anti mennä, niitä riittää jotka ensi leikkii tosiaan kamua ja kohta haistattavat :D

Tiedän että olen omalaatuinen ja pysyn sellaisena ja olen ylpeä kun en kuulu massaan vaan kuljen omaa tietäni ja kyllä mukaan tarttuu upeita timantteja ja mehän pidetään yhtä ei päästetä irti ^^ <3

Elämä on kevyempää ilman roskasakkia mutta kyllä ihanat persoonat ovat kultaakin kalliimpia ja heistä kannattaa pitää kiinni, opimme toisiltamme arvokkaita asioita ja muuta mukavaa ja paljon <3

https://www.youtube.com/watch?v=R_zaEcrpCbI
Antaa niiden mennä ketkä luikkivat aivottomina häntä koipien välissä pakoon kun ensin esittävät kamua, sellaset ei kelpaa minnekkään hyvä jos edes monttuun aikanaan koska maaki alkaisi hylkiä :D

Enpä jaksa enempää meteliä noiden vuoksi nostaa vaan suuntaan energiani heihin jotka tulevat ja pysyvät vaikka joskus olisi hankalaa mut se kuuluu elämän menoon ja niistä ku yhdessä selvitään ja yhdessä jatketaan matkaa ja unohdetaan paha :)

Mutta yksi asia on varma: Jos tulet, ole aito ja pysy. Jos et, mene todella kauaksi minusta ja muista hyvistä ihmisistä, en säästele sanojani jos leikit ihmisten kanssa.

Mutta molskista vua! :D ^^
Täällä niitä pesii siis ei kaikki koska on oikeitakin ihmisiä ja hyvä sellaisia mutta kuten valkosipuli, heidi_811 ja muut.... eikö ole punaisten lyhtyjen alueella enää tilaa kun tänne tuutte häiritsemään meitä ihmisiä?

En kehtaa edes kaikkea sanoa tässä mitä mieli tekis.

Mutta älkää helvetissä hankkiko pentuja koska niistä tulee samanlaisia.
Are you wondering how to get good marks? Here is a list of 5 tips and tricks to help you improve your high school or college grades. Truthfully, the ultimate secret to getting good grades in your studies.

Try to attend all classes.
Sometimes missing class is unavoidable, but there are many benefits to never missing class, such as being more likely to stay ahead in your subject. Also, sometimes colleges give extra points for proper attendance.

Participate in Class:
To do this, ask questions related to your subject to others. By doing this, you are more likely to remember the answers. By listening to the opinions of your classmates, you will gather enough information about your subject.

Stay Organized:
Organization is key if you want to achieve good grades. Use a proper planner or calendar and make sure that you are up to date with all your deadlines. Also, create a comfortable workspace with proper lighting and a comfortable chair.

Time Management:
Balancing all your activities like work, study, and family is difficult to manage if you are not organized with your time. Create a proper time management list where you list all activities of the day and use a calendar to mark all your assignment deadlines.

Professional Academic Writing Services:
There are lots of websites that can assist you in finishing your projects before the deadline. Therefore, look for reputable professional Academic Writing Services that can help you with your challenging tasks and provide high-quality work.

Conclusion:
By following these 5 steps, you will surely see a difference in your marks.

yedadav123voip phone serviceLuonut: yedadav123Tiistai 23.04.2024 08:38

voip phone service

She had been shopping with her Mom in Wal-Mart. She must have been 6 years old, this beautiful brown haired, freckle-faced image of innocence. It was pouring outside. The kind of rain that gushes over the top of rain gutters, so much in a hurry to hit the Earth, it has no time to flow down the spout.
Yritin selvittää kuka huijaa ketä huijataan kävin fani sivut ja muun läpi ja sain lopulta tämän vastauksen joka on aika tyhjentävä..

Hänen äitinsä ei vastannut muihin kysymyksiin kuin tähän tällä tavalla..

Nyt taas alkoi alusta tämä ihmiset taas hirnuu ja pilkkaa minä olen tullut huijatuksi...

Ja koska tämä vastaus on tässä ja tämä nyt on vastaus..

Sivu olisi huijarin tekosia tai harhaan johtamista koska vastausta ei ole olenko saanut ensinnäkin hänen...

Siis äitinsä ja avustajan operaattorin reakoimaan sillä tavalla viestintääni on niin paljon pakko jopa vastata nyt..

Ne minulle sosiaalisessa lähipiirissä olevat nyt taas siis hirnuu sitä tämä on taas sen siis huijarin tekosia..

Mistä minä tiedän koska ei ole varaa matkustaa sinne kysyä häneltä siis itseltään..

Ja onko hän aidosti tämän henkilön äiti..

Vastasin millä tavalla olen ehkä kolahtanut hänen tietoisuuteensa se on viestintääni..

Siis oli jopa aika alkaa käsitellä antaa vastauksia..

Jos tämäkin on huijausta ja huijarin toimesta käsin sitä et sinä edes voi välttämättä tarkistaa..

Jos joku tekee kuvistani minusta oman sivun jolla huijaa..

Ja täytyy kyllä olla aika lailla valmis siihen hän ei minusta taloudellisesti suoranaisesti hyödy..

Lopulta kytkee minut tähän henkilöön ja maailmanluokan artistiin jonka pakko tulla esille ja sanoa tietää hän jo minut ja...

Siis tämän henkilön olevan olemassa..

Syntyy yksi julkisuuden henkilö lisää sosiaaliseen mediaan jota komentoitu sen jälkeen aika paljon..



Äitinsä on mukana hyväntekeväisyydessä..

Ja on niiden järjestöjen edustaja ja joissa suomessa on mielenterveyden keskusliitto ja jäsen järjestöt..

Lasten ja nuorten erityisryhmien toiminta ja kolmas sektori..

Jota suomen hallitus vainoaa toimillaan juuri nyt..

Vapaaehtoistoimintaa halutaan supistaa ja resurssit on kestävyysvajetta ja valtion velkaa haetaan..

Nyt siis särkemällä lasten ja nuorten ne säätöpossutkin rikotaan nyt..

Kuka nyt huijaa ketä onko minun sivustokin huijarin tekemänä ja harhaan johtamista olenko minäkin tämä huijaus sivusto..

Ja siis voiko sosiaaliseen mediaan luottaa nyt..

Ristiriitaiset kuviot esillä nyt..

SadEki-Luonut: SadEkiTiistai 23.04.2024 02:49

1. Missä dataat tällähetkellä? - Kotona sängyssä makoilen :D
2. Monta mesekeskustelua sinulla on avoinna tällähetkellä? - Ei yhtää
3. Suklaa vai salmiakki? - Suklaa :D
4. Mitä vaatteita sinulla on päälläsi tällä hetkellä? - Bokserit :'D
5. Meikkaatko? - Kajaalia joskus
6. Kuinka kauan sinulla menee aikaa kouluun tai töihin laittautuessa? - Joku 20min max riippuu ihan
7. Mikä soi? - Nyt ei mikää
8. Mikä on paras festari, missä olet käynyt? - En oikei oo käyny
9. Lähtisitkö mielummin egyptiin vai new yorkiin? - Nykii voisi
10. Nrj vai voice? - Ei kumpikaa
11. Sampo vai morso? - Nii että mitkä? o.o
12. Seurusteletko? - En
13. Mikä on parasta pojissa/miehissä? - Luonne :'D ?
14. Mikä on parasta tytöissä/naisissa? - Luonne? :p
15. Mitä syöt tällä hetkellä? - En mitää
16. Oletko tyttö vai poika? - Mies
17. Tykkäätkö Suomesta? - Iha jepa
18. Mikä hymiö kuvaa mielialaasi tällä hetkellä? - Joku väsyny :'D
19. Paras elokuva, minkä olet nähnyt? - Monia niin ei jaksa miettii
20. Elokuva, jonka katsoit viimeksi? - Se joku kauhu It :'D
21. Tilaatko Demiä? - En
22. 229+328-1= Näh xD
23. Millainen koululaukku/reppu sinulla on? - Reppu vaa
24. Kenelle nauroit viimeksi? - Kämppis yritti mulle tänää jotai selittää ja sössötti jotai :p
25. Lue 5. viesti kännykkäsi saapuneista? - Jaah ei mitää :p
26. Minkä ikäinen haluaisit olla? - Iha jepa tääki mut keskiviikkona vanhetaa vuodella 8)
27. Oletko suudellut ketään viimeisen kuukauden aikana? - Juu yhtä tosi mustasukkasta tytyä..
28. Oletko halannut ketään viimeisen kuukauden aikana? - Juu siskoa kun se kävi tossa eile
29. Oletko ihastunut? - Oon
30. Entä rakastunut? - En
31. Ketä ihailet? - Mun siskoo <3
32. Käytkö facebookissa? - Sillon tällön
33. Onko piltti hyvää? - On se iha jepa
34. Lempivärisi? - Musta ny ainaki ;p
35. Poltatko? - Valitettavasti,mutta oon lopettaa
36. Oletko vilautellut jollekkin omeglessa? - En edes käytä koko juttua
37. Oletko tietokoneaddikti? - En,mutta känny on sitten eri D:
38. Lempijuomasi? - Kokis
39. Millainen on tietokoneesi taustakuva? - Mun koiruli :3
40. Montako televisiota on kodissanne? - 3 :D olkkaris,mun makuuhuonees ja kämppiksellä on oma sen huonees.
41. Poseeraisitko alasti lehden kannessa jos saisit 200 000e? - Emmä tee mitää rahasta
42. Joisitko kupillisen tabascoa jos saisit 1000e? - Voin muutenki
43. Tappaisitko jonkun ihmisen, jos et saisi minkäänlaista rangaistusta ja saisit 1 000 000e ? - En vidus
44. Suutelisitko vastakkaisen sukupuolen edustajaa jos saisit 100e? - Emmä rahasta
45. Mitä mieltä olet rasismista? - Nääh
46. Mitä mieltä olet joulupukista? - Nääh
47. Tykkäätkö eläimistä? - Rakastan <3 Eläinrakas ku oon cx
48. Kelle puhuit viimeksi? - Irl kämppikselle ja viestittelin yhe frendi kaa
49. Viimeisin lause minkä olet sanonut? - En mitää järkevää
50. Katsoitko futiksen mm-kisoja? - Emmä
51. Mitä mieltä olet Shakiran waka waka kappaleesta? - Iha jepa
52. Tykkäätkö twilight- elokuvista? - Iha jepa jonku kaa,mutta yksin en kato :'D
53. Minkälaiset aurinkolasit omistat? - Jotku mustat vaa
54. Katso taaksesi, mitä näet? - Seinä?
55. Uskotko Jumalaan? - Näh
56. Pelaatko tietokonepelejä? - Juu pelaan :D
57. Linnanmäki vai Särkänniemi? - Linnanmäki vaikka :D en oo käyny särkäniemes
58. Paras tapa viettää ilta? - Syödä jotai hyvää,kattoo leffaa,pelaa,lenkkeillä yms kivaa x) mieluiten jonku seuras cx
59. Oletko käynyt muumimaailmassa? - En kai
60. Kuka sinulle soitti viimeksi? - Sisko
61. Mikä on erittäin nautinnollinen asia? - Ystävie kaa chillailu tällä hetkellä
62. Minne haluaisit matkustaa? - Jaaa nyki,japani tai joku tälläne :D
63. Oletko koskaan uinut alasti? - Oon :'D
64. Oletko juossut lumihangessa alasti? - Muksun
65. Omistatko skootterin? - En
66. Omistatko converse-tennarit? - Joo iha best
67. Monetko tohvelit omistat? - Parit kai
68. Oletko käynyt koskaan yökerhossa? - Juu ja oon sellases töiski baarimikkon :D

_Iltsu_Viikko 17Luonut: _Iltsu_Maanantai 22.04.2024 23:55

Tänään on maanantai ja huhtikuun kahdeskymmenestoinen päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää maanantai-illan jatkoa ja uutta viikkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös saksan tunnilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

Jack84XXUusi viikkoLuonut: Jack84XXMaanantai 22.04.2024 18:24

Joo viikonloppuna iski elämä päin näköä että kerralla turhan paljon lisäpainetta entisen päälle nii saatto olla puhekki sen mukaista mut minkäs pieni ihminen sille voi ettei aina voi vaan jaksaa eikä tarviikkaan. .

Lauantaina pikkasen join mut eilen jäi vain pariin pieneen annokseen koska väsytti eikä huvittanutkaan mikä on ihan hyvä miusta :)

Nyt yritän vähän piristyä ja koota kuvaannollisesti palasia kasaan jotta nyt edes alkaisi hellittää jo asiat, vein roskat, pistin pyykit pesuun että huomenna on puhdasta yllä ku meen kello 12 yhteen tapaamiseen ja loppuviikolla hoitajan tykö sovitulle ajalle ja siellä onki keskusteltavaa ku kroppa renkkaa ei kynnet kasva kunnolla ja sit helposti tulee outoja haavoja kroppaan vaikkei telois :/

Että semmottia.

Hetki kerrallaan ny ja hyvvee uutta viikkoa joka suuntaan :) ^^
« Uudemmat -