IRC-Galleria

MOSsi

MOSsi

Luonto kierrättää tuottonsa, talous vain vahinkonsa.

Selaa blogimerkintöjä

Välitila, kuin kahden maailman välillä, on elämäni olemus. Sen havaitseminen on osoitus havaitsijan ja kohteen välillä, jossa haen kosketusta esitettyyn maailmaan ja miten sen itse havaitsen.

Hän kirjoitti taistelusta, jonka havaitsi vihollisuudeksi niitä arvoja kohtaan, jotka esittäytyivät totuutena. Onko vaarallista tuntea myötätuntoa? ”Taisteluni”

Luuletko, että sillä oli mitään tekemistä todellisuuden kanssa? Kun rakkaus on jatkuvaa pieksemistä ja hylkäystä, näyttäytyy maailma myös sellaisena. Silloin vain ehdoton hallinta on ainoa mahdollisuus saavuttaa rauha, vaikka sen hintana on sota, kuolemanleirit ja vääjäämätön itsetuho.

Kokoajan taistellaan ilmaherruudesta, kenen on oikeus hallita ja kenen totella, joka jatkuu yhä tänä päivänä. Kenen ajatukset ovat äärimmäisiä ja kenen tavanomaisuuksia?

Havaitsin tässä eristyksessä, että olin aina pukeutunut väärällä tavalla, ja kuulin yhden entisistä kumppaneistani sanovan, että ei ollut ennen tavannut ihmistä, joka nukahtaa omiin puheisiinsa. Siinä oli jotain omituisen tuttua…

Elämä leikattuina paloina, kuin leikkauspöydällä, jossa keskusteluni on yksinpuhelua ja kuuliainen yleisö eri kuvassa, aina valmiina!

Jatkuva häpeä on aina läsnä, sillä hyväksyminen vaatii ehdotonta totuutta, jossa on vain yksi oikea vastaus. Tähän kärjistyy maailmain sota.

Mikään ei yhdistä, niin kuin sairaus. Alkaako kaikki taas alusta?
Neuvostoliitto on vieläkin pystyssä ja sitä kutsutaan nimeltä: Putin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.