IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Päivä 24.Tiistai 24.01.2012 08:55

Mää kuulin semmosen vitsin, että joku työssäkäyvä perusheebo kannattaa tosissaan kokoomusta, naurattaa vieläkin. Sama homma ku työpaikalla äänestäisit pomos parhaaks ja mukavimmaks työntekijäks.



Läppäri epäkunnossa. Fak. Tarviis jonku putsaajan sille, se joi nestettä. Tossa kello 18 aikoihin muute pamahtaa auringosta pamahtanu jäätävän kokonen säteilymyrsky ilmakehään.. esiintyy revontulina, mutten kyä tiedä että, millä lie leveysasteilla näkyy.


Keskiviikkona syödään ulkona, ateriat tarjoaa kela joka heittää mulle jonku huntin hyvänmiehen boonuksen.. ihanaa ku valtio muistaa sisällöntuottajii tällei.





All is well, ja opin tänää, että ihmisen on itseasiassa mahdollista hengittää nestettä, syy minkätakia hukut jos hengität vettä on se, että sun keuhkos ei kykene eritteleen vesimolekyylistä happee irti, on kuitenkin olemassa nesteitä, joita on rikastettu hapella, jota sun keuhkos osaa erottaa itselleen käyttöön, hyvä sovellus sitten joskus tulis mieleen vaikka perustaa joku vedenalainen uusi ja uljas harppuunaihmisten yhteiskunta, jossa voitaisiin palvoo vaikka cthulhua. Mialuummi siällä ku kokoomustenliskolandiassa.





Urakkani ja yrityksen streittaamisen osalta on mennyt tammikuun osalta suuresti vituiksi. Tai siis mää oon kerran ollu humalassa, muutamia kertoja maistellut yhden alkoholiannoksen, ja kahdesti imassu savut. En oo tyytyväinen, mutta toisaalta en oo myöskään yllättynyt.



Homma on rankka. Mutta mää oon sitä mieltä, että virheistä oppii, ja nyt oon analysoinu niitä asioita jotka johti ratkeemisiin, ja lähden hakeen helmikuusta lähes täysimittaista voittoa. Joudun kuitenkin feilaamaan lähes varmasti kerran, koska shpongle on tulossa esiintymään suomeen. En näe mitään pointtia peitellä feilaamistani, koska en mä itteeni voi kuitenkaan kusettaa, ja itteeni varten mää tätä urakkaa yritänkin saavuttaa, en teidän vuoksenne, koska ei siitä teille tuu oleen mitään hyötyy. Sanoisin ja arvioisin rehellisesti, että helmikuu tullaan vetään yhden pysähdyksen taktiikalla. Maaliskuussa ainoo paha rasti on OTT:n keikka, mutta uskoisin että siitä selvitään kunnialla. Headhunterzin keikka virossa ei ees tuu oleen mikään haaste, se vedetään streittinä.

Intuitiomies hommissa. Woodstock 2018, Santana @ Sonera Stadium

Limusiinistä se kapteenikin ponnistaa ;)



Peace and love <3



:::-)

Moikku tytöt! *tirsk*

HULABALOO!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.