IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

päivä 27.Perjantai 27.01.2012 11:01

Seuraavan kerran ku teitä vituttaa jonku ihmisen vittuilu tai nälviminen niin voitte vaikka pohtia sitä miten suuri maailmankaikkeus on. Ihmiset on vaan apinoita jotka lentää pienen pienellä kivipallolla hirmusta kyytiä avaruudessa pienen pienen tähden ympärillä, joten mitä merkitystä on sillä vaikka Ruotsin kuningas sanois sua perunanenäks tai läskiks.

Ja mitä nuorempi oot niin sen vähemmän niillä sanoilla on merkitystä, koska ne tulee ihmisiltä joilla ei tuu oleen mitään vaikutusta sun tulevaisuuden elämään.

Niinku oikeesti.

Seuraavan kerran kun teette jotain minkä takia ihmiset haukkuu teitä noloiks, idiooteiks tai jotain muuta niin pohtikaa ton edellisen lisäks sitä minkä taikka teitte jotain muiden mielestä noloo ja typerää. Mää itte ainakin tein aina ne asiat, koska ne hauskuutti mua. Ja jos joku asia tuntuu susta oikeelta tehdä ja tuo sulle iloa, hauskuutta, mitä vaan positiivistä niin mitä merkitystä on sillä mitä ne muut ulisee. Kukaan muu kun sää ei voi tietää mikä sulle on oikeesti parhaaks, koska ne ei voi koskaan tuntee niitä ajatuksia ja ideoita mitä sää tunnet.

Ne on vain ja ainoastaan mielipiteitä, hei oikeesti mitä merkitystä on sellasten ihmisten mielipiteillä jotka ei ite koskaan uskalla tehdä mitään oikeesti uniikkia tai toteuttaa itteensä. Ja sit ne ulisee teille jotta tekin olisitte massalissulampaita ilman omia mielipiteitä.

Ei mitään. Ja sekös niitä höpönassui vasta harmittaakin. Paras vastaus pään aukomiseen on tehdä toiselle ihmiselle selväks ettei sen mielipiteellä oo mitään merkitystä ja kysyy että mikä asia sillä on niin huonosti että sen tarvii ulista ja mussuttaa.

Sillai tää homma toimii, tää on kuitenki vaan elämää. Mää ainakin teen mitä haluan, muut voi sitten vaikka tehdä mitä ne uskaltaa.

Oon taas viimeaikoina pohtinu että voi ristus että tätä aikaa on jäljellä tässä elämässä vielä niin vidusdi.. mikähän musta tulee isona? Ei musta varmaan kyl tuu koskaan isoo ja aikuista. Tai ei ainakaan semmosta ahdistunutta perseelle ammuttuu karhuu niinku useimmista. On vitusti asioita mitä haluis tehdä, mutta ainakin mää tiedän että mitä mää todellakaan en halua, ja se on hyvä homma, koska tiedostamalla ne asiat mä en koskaan tuu päätyyn niihin asioihin. Yhteishakui odotellessa tässä ny si jibbailen meneen.

Helmikuussa pääsee taas työjuttuihin, se on kyl jees!

Ainii vittu ja joo hei helmikuu, kuin eeppinen kuukausi siitä tulee, eka cirez d, pryda, prydz vaasassa 17. päivä, ja heti perään 23. päivä torstaina virossa mm. Headhunterz.. ja siitä heti putkeen shpongle ja hallucinogen 25. päivä.
JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!111

Ei voi oikein muuta sanoo ku että voi mursu. Jaaniijoo tänää tulee ihana nainen joensuusta tänne, im habby as hell! Rakkautta jakoon puspus<3.

Hiphei kun tuntuu hauskalle, gutguddaapi. sukat pyärii jaloissa ja ropellilakissa. Lippu korkialle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.