IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

TSH-aiheisilta foorumeilta koottuaSunnuntai 27.12.2009 04:40

Mitä Tolkienilta oli jäänyt TSH:sta pois, että TSH:sta olisi tullut realistisempi, vähemmän kliseinen ja inhimillisempi. Muutama ehdotus oli:

- Frodo ja Sam yöpyvät Mordorissa örkkimajassa. Siellä on örkkiäiti örkinpentujen kanssa, ja örkinpennut kysyvät: Milloin tää sota on ohi ja koska isi tulee kotiin?

- Minas Tirithissä on örkkisotavangeista muodostettu vapaaehtoisyksikkö. He taistelevat kaikkein kovimmin, sillä jos Minas Tirith murtuu, Sauron teloittaa heidät pettureina.

- Sarumanilla on joukoissaan haltiapalkkasoturiyksikkö. Haltiat ovat kypsyneet ihmisten jahkailuun ja saamattomuuteen, ja haluavat tehokkaan ja kykenevän hallinnon. Sitäpaitsi Saruman maksaa hyvin.

Hienoja ehdotuksia! Ei millään pahalla pappa-Tolkien, mutta luomasi hieno maailma on aika mustavalkoinen, on vain hyvä ja paha, ja se paha on luotu vain hyvän ritarin tapettavaksi, muutenhan se tappaa sinut ja perheesi. Harmaan eri sävyt, myös "hyvissä" hahmoissa ja kansoissa, olisivat luoneet tarinaasi älyllistä syvyyttä ja tehneet siitä meitä aikuisia lukijoita paremmin puhuttelevan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.