IRC-Galleria

Mia

Mia

Parhaat päiväni täällä ovat jo eletty.

Blogi

« Uudemmat -

Mi mi mitä?Tiistai 12.12.2017 02:58

Onko tää mesta nykyään kuollut mesta?Maanantai 25.09.2017 00:55, 83 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Mä tiiän että tää mesta on kuollut ko Hietsun hautausmaa (ellei jopa kuolleempikin) mutta että näin kuollut... huh-heijaakkaa. Itellä tulee täällä 8 vuotta täyteen täällä oloa ylihuomenna ja näyttää siltä että vain mie ja muutama nettituttu ollaan ainoita jotka käyvät kurkkaamassa edes joskus.

Ko kattoo näitä uusia käyttäjiä, nään lähinnä kuvattomia, vietnamilaisia botteja ja niitä jotka lisäävät yhen kuvan ja häppäsee sen jälkeen koska no, kuka helvetti täällä edes käy enää. Tää mesta oli vielä 5 vuotta sitten cool paikka, vielä coolimpi 10 vuotta sitten, mutta nyt? Ne ajat ovat takanapäin, koska tilalle on tullut mm. Instagram, Snapchat ja YouTube. Edes blogimaailma ei elä enää huippuvuosiaan, koska nykynuorten keskittymiskyky on huonompi ko kultakalalla? Kuvittele?! Kultakalalla.

Niitä botteja on tullut kymmenittäin. Harmi etten osaa vietnamia ko muutaman sanan. Osaan sanoa "moi", "minä rakastan sua" ja "kiitos" - sekä "haista vittu", koska monen suomalaisen metodina on opetella ensteks ne kuuluisat kirosanat. x)


Meen tästä pistämään vanhoja asiapostauksia kaikkien saataville.

Ernut ja wannabe-ernut.Torstai 17.05.2012 12:17

Decora.jpg
Erilainen nuori eli ernu.
Monesti pahimmat angstaajat saavat tämän tittelin. Nämä mielenvikaiset japski-kawaii-heebot popittavat huoneessaan J-poppia, sen sijaan Jiirut rokittavat J-rockia. Ernun tunnistaa, kun heillä näkee pää täynnä pinnejä, raitapolvisukkia, pinkkejä röyhelöhameita, kengännauhoja kaulassa ja kiljumassa Kampissa Blipon edessä Japani-Suomea ja nyappya. Jonakin päivänä vielä ernut kuristetaan heidän eriparisiin raitasukkiinsa ja Hello Kitty- laukkuihinsa. Ernut angstaavat virtuaalimaailmassa ihmisille kuinka heitä hyljeksitään tajuttomien vaateyhdistelmien takia. He saattavat olla myös hyvin herkkiä, joten älä lähesty ernua ellei se ole pakollista. He tuhertuvat itkua sen jälkeen, kun ovat katsoneet animesarjaa putkeen viisi tuntia sen takia, koska heillä ei ole vinosilmiä niinkuin kiinalaisilla. Ernut ovat rasittavaa seuraa ja usein yksinäisiä sen takia koska piipittävät matkien j-poppia laulavien teinipoikien ääntä.
Lähde: Khihihiii, Hikipedia (:

Erä(ä/ide)n wannabe-ernu(je)n tunnistaa seuraavasti:
Monesti tyyliään etsivät Seppälä-teinit (vai pitääks sanoo penskat) saavat tämän tittelin. Nämä pikkuriiviöt popittaa huoneessaan mainstreamii (ja Radio Aaltoo), koska he eivät tiedä, mitä musaa pitäis alkaa kuuntelee. WNB-ernun tunnistaa, kun sillä on värikkäitä vaatteita Seppälästä. Muun muassa kettukuvioitu huppari, liila inkkarikuvioinen toppi, vihreet housut, tai no, jotain sinne päin. Saattaa omistaa pinkin arabihuivin ja vaatteita varhaisteinien osastolta. Kenkinä toimivat lenkkarit. He kuvauttavat ittensä mitä naurettavammilla poseilla ja irvityksillä. Jonain kauniina päivänä pistän ton hyypän käytöskouluun. Sekä tyylikouluun. Tai ihan minne vaan, kunha paikka on aiheellinen. WNB-ernu angstaa, kirjoittavat laulujen lyricsejä ja vastaavat mitä naurettaviin galluppeihin. WNB-ernu saattaa olla koulukiusattu katkera kakara, eli älä tuu niitten lähellä paitsi pakosta. He saavat kiksejä mitä naurattavimmista asioista. He pitävät yhtä kauppareissua vanhempien kanssa nolona. Tai piirrettyjen katsomista. He ovat epätoivoista, rumaa ja likasta sakkia. WNB-ernut ovat yksinäisiä raukkoja ja dissaavat kaiken minkä kerkee.
Lähde: Mun pää Hikipediaa mukauttaen.

Arvaako kukaan kenestä tää "Wannabe-ernu"-artikkeli kertoo?
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteet ylläsi, katto pääsi päällä ja paikka, missä nukkua, olet rikkaampi kuin 75% maapallon ihmisistä.

Jos sinulla on rahaa pankkitilillä ja kukkarossa, sekämuutama ylimääräinen kolikko lippaassa, kuulut maailmanväestön 8% rikkaan joukkoon.

Jos heräsit tänä aamuna terveempänä kuin sairaampana, olet onnekkaampi kuin ne miljoona ihmistä, jotka eivät selviä tästä viikosta hengissä.

Jos et koskaan ole kokenut pelkoa sota-alueella, vankilan yksinäisyyttä, kidutuksen kamaluutta tai nähnyt nälkää, olet saanut enemmän kuin 500 miljoonaa muuta ihmistä maailmassa.

Jos voit mennä kirkkoon tai hengelliseen kokoukseen ilman pelkoa häirinnästä, pidätyksestä tai kuolemasta, olet onnekkaampi kuin kolme miljardia muuta ihmistä.

Jos luet tämän viestin, olet saanut yltäkylläisesti, sillä kaksi miljardia ihmistä maailmassa ei osaa lukea.



Välttämättä liioiteltu ketjuviesti, jonka löysin entisiltä kotisivuiltani, jota ylläpidin pari vuotta sitten. ( http://www.webbisivu.com/miannnnn-/ )



Mutta asia on näin, että maailma on julma, epäreilu ja eriarvoinen. Samaan aikaan, kun mulla ja sulla on vaatteet päällä, katto pään päällä, tietokone kourassa, pehmeä sänky jossa nukkua ja vähäsen (edes vaikkapa se 20 centtiä, mistä siinä Popedan kappaleessa soitetaan) rahaa, olet onnellisempi kuin ne jotka; eivät pääse kouluun, sairastuvat ruokapulan takia, nukkuvat savimajan lattialla, eivät edes tiedä elektroniikasta lähes tulkoon yhtään mitään eivätkä omista niitä uusimpia eivätkä ehjimpiä kuteita.

Vaikka Punainen Risti ynnä muu rahanavustus on keksitty, niin maailmassa kuolee vähintään 10000-20000 ihmistä per päivä. Ja mikä pahin, tyttöjä syrjitään eivätkä he pääse kouluun. Siksi kehitysmaissa syntyy enemmän lapsia kuin hyvinvointivaltiossa. Ja laihoja meiltä saa vain karppaamalla. >:D

Ja mikä pahin, pelkästään Afrikassa ja Aasiassa ei kärsitä köyhyydessä. Myös muualla on köyhiä. Esimerkiksi Jenkeissä ja myös täällä Suomessa. Tosin meillä ei ole onneksi paljon kodittomia, kuin Jenkeissä. Silti kodittomia on täälläkin 8000. Suurin osa täällä asuvista kodittomista tosin yöpyvät tutuilla ja asuntoloissa.

Miksemme vaan hoidettaisi ensiksi omat asiat kuntoon? :)

http://yle.fi/alueet/helsinki/helsinki/2010/02/asunnottomien_maara_kasvussa_1414558.htm
~ Miude kuittaa.

Ei suotavaa tekstiä ihkulissuille.Perjantai 29.04.2011 20:44


Suosittelen, että sä et katsoisi tätä porukoiden valvovien silmien alla.

"Heti videon alussa nähdään kuinka Bart Simpson kirjoittaa kappaleen alatyylisen nimen roskakoriin spraymaalilla. Myös sen jälkeen nähtävä bändi ja itse Nygård on toteutettu samassa hengessä, mutta mukaan mahtuu parodiaa myös sekä South Parkista että Angry Birds -pelihahmoista."
- Miksei ole mainittu Jeesusta? Hänkin on mukana tässä videossa.

"Heidän lisäkseen mukana ovat myös muiden muassa Iines ja Aku Ankka, Hämähäkkimies, Vaaleanpunainen pantteri, Kiss, Eminem, Michael Jackson, Miss Piggy, Smurffit ja Bin Laden sekä Lumikki, jonka irstasta esiintymistä on jouduttu sensuroimaan. (kohdassa 1:02-1:10, ja etenkin 1:07)"
- Ja kohdassa 2:39-2:44 ikuisettiin kahden pupun tissit, ja nännitkin on pistetty mukaan. Mukana on myös juttuja, joita ei kandee kokeilla kotona, ikinä. Ja kyllä, mukana oli myös Jeesus, Pringles-ukko, eräät aaveet, Duracell-puput, eräät mangahahmot ja nunnat. Ja niinku arvaatkin, niin asiattomissa merkeissä.

http://www.stara.fi/2011/04/29/petri-nygard-sivaltaa-simpsoneita-ja-angry-birdsia-videollaan/
Tätä oli oikein uutisoida. Ja jos haluut kattoo tän läpi, niin suosittelen, että vasta silloin, kun pikkusiskosi tai lapsesi on pistetty nukkumaan. Ja jos olet alle 15-vuotias, niin suosittelen, että jätät sen katsomatta. Ite olen kuulemma 14w, ja kauhistuin.
Räpissä pelkästään sanat ovat hyviä. Mutta rockissa ja hevissä sekä sävelmä, että musiikki kokonaisuudessa ovat hyviä. No räpissä ei ookkaa kunnon sävelmää.

Nykyajan ihkuteinit kuuntelevat mitä naurettavimpia artisteja: Petri Nygård, Justin Bieber, Rihanna... en tykkää. Nygård siksi, koska biisit opettavat pikkutenuja juomaan ja kiroilemaankin (elleivät kiroile jo), Piiperi on miehistynyt, mutta kuuluisin sinkku Baby sekä vanha "pottatukka" jäävät vihaajien päähän loppuelämäksi. Rihanna soi joka tuutista, sitä tyrkytetään myös työläisille. Nykyajan poppi ja räppi on mennyt muutenkin todella mauttomaksi paskaksi.

Selvä Päivä-biisiä käytetään aina, kun mennään ryyppää. Ja muutenkin.
"Nyt loppu juominen ja aletaan ryyppää"
"Selvästi hyvä päivä... hyvästi selvä päivä!"
"Mä oon kännissä, missä sä oot?"
"Reeniä horo, siin o ämmille läksyy"
"Ota kuvia räps filmaten"
"Ilman hauskaaki voi olla viinaa"


En ihmettelekkään, miksi lapsista tulee ärsyttäviä lissuja. Voi vanhempia, miksi alennatte lapsenne tämmöseen?
- Nykyajan "porukat" eivät osaa kasvattaa lastaan. Voisivat edes pikkupiiskan antaa silloin, kun tekee tällä tavalla (ryyppää yms.)

Jos haluat välttää Selvä Päivä- biisiä, niin mustalle listalle päätyvät ainakin NRJ, YleX ja maybe Voicekin. Voicesta en oo ite kuullu ikinä, NRJ:nki kohdalla se on veikkaus, mutta YleX:stä oon kyllä kuullut. Viimeksi mainitulta kuuluu myös muita ärsyttäviä teinikappaleita. Ehkä jopa enemmän kuin NRJ:ltä yöaikaa lukuunottamatta (jolloin kuuluu Yöradio).

Suosittelen sen sijaan Radio Rockia, Metro FM:ää (kuuluu vain Stadissa), Kiekkoradioa, Radio Aaltoa, Radio Nostalgiaa (turha odottaa sieltä mitään uutta kamaraa, niinku nimiki kertoo), Iskelmää (kuuntelen vain silloin, kun muualta ei toimi), Ylen muita radiokanavia (joista en itekkään oikein tykkää), SuomiPOPia (toivottavasti ei tule, pelkään pahasti että tulee), Novaa ja lähestulkoon muita semmosia.
~ Miipa kumartaa.
Viimeaikaisen uutisoinnin johdosta sekä EU-lainsäädännön tiukentumisen takia olemme päätyneet tekemään tiettyjä tiukennuksia kuvasääntöihimme. Alla olevat säännöt tulevat käyttöön heti ja jatkaaksesi IRC-Gallerian käyttöä sinun on hyväksyttävä ne. Kuvasääntöjen rikkomisesta seuraa ankara rangaistus, ja pahimmassa tapauksessa käyttäjätunnuksen poistaminen.

- Onko tää oikeesti joku vitsi ? Emmä ainakaa oo kuullu mitään muuta uutisointia kuin Libyan kriisistä ja Japanin tsunamista.

Tästälähin IRC-Galleriassa on siis kiellettyä:
Banaanit saattavat tuoda jollekin mieleen maskuliinisen objektin väärinkäytön, joten banaanien syömisen esittäminen kuvissa on ehdottoman kiellettyä. Banaanien esittäminen lautasella sen sijaan on oikea ja sallittu tapa.

- Hahahaha mul on ollu FB:ssä semmone jo vajaan vuoden eikä sitä oo missää välis poistettu.

Kahden tytön ja yhden kupin esittäminen johtaa välittömään tunnuksen sulkemiseen. Omilla kupeilla varustetut tytöt ovat sallittuja.

Kaksi melonia - riippumatta melonin lajikkeesta - muistuttaa liikaa feminiinisiä objekteja ja näin vaurioittavat nuorempien ajatusmaailmaa ylenpalttisesti. Tämänlainen toiminta saa aikaan melonien lukumäärän verran jäähypäiviä. Yhden melonin esittäminen sen sijaan on sallittua.

- Naurettavaa? :D

Kiwi-hedelmiä ei saa esittää kokonaisina. Ennen kuvaamista kiwi-hedelmät on puolitettava. Mikäli kokonaisia kiwi-hedelmiä kuvissa esiintyy, annetaan näistä asianmukainen rangaistus jäähyn muodossa.

- Mitä pervoa kiiveistä tulee sitten mieleen?

Elektroniset laitteet, jotka eivät ole kytkettyjä, saattavat saada vääriä mielikuvia aikaan. Näiden kuvaaminen IRC-Galleriaan on ehdottomasti kiellettyä! Mikäli näistä kuvista jää kiinni, annetaan välitön jäähy ja pahimmassa tapauksessa koko tunnus poistetaan IRC-Galleriasta. Kytkettyjen laitteiden esittäminen on sallittua!

- Viimeistään nyt menee hölmöksi touhuksi. Meikä kuuntelee MP3:ta aina enne ku meen nukkumaan. Ja jossain kamsuki pääsee yllätään.

Huumemyönteiset kuvat ja lausahdukset ovat kiellettyjä. Sanojen "ES" ja "PÄRISEE" käyttö on palvelussa kiellettyä, koska Euroshopper Energy Drink tuotteen ikäraja on 15 vuotta ja näiden ihannointi antaa alaikäisille väärän kuvan. Mikäli tälläistä käytöstä tavataan IRC-Galleriassa, poistetaan tekstit sekä niiden käyttäjät pärisevät itsensä jäähylle.

- Tää (aprillipila) pärisee ja lujaa! Mörmör.
Terkuin, Mia.

Muistan, selityksinee.Sunnuntai 20.03.2011 11:59

Muistatko pienenä ne ajat, kun messenger oli aivan uusi juttu ja galleriasta ei ollut tietoakaan?
- Pienenä en edes tiennyt, mitä messenger on. Pienenä piirsin paljon, ja kävin vähemmän koneella.

Kun sinä teit ensimmäisen hahmon habbo hotelliin?
- Joo, se oli vuotta 2009, ja olin aktiivinen vajaa puoli vuotta.

Kun sinä ja ystäväsi olitte erottomattomat ja leikitte aina yhdessä.
- Joo tehtiin iha pienenä, mutta usein minä kyllä piirsin.

Muistatko sen ajan kun kentät tyhjenivät ja leikkipuistot hiljenivät?
- Muistan, kerran 6-vuotiaana jäin pimeeseen leikkipuistoon, ja kyylä vei himaan :D

Tai sen ajan, kun myit viimeisetkin lelusi ventovieraiden hoivaan.
- Piritta oli ainut, joka meni, ja seki lähti Veralle.

Jos sinulla on yhtään ikävä sitä, kun olit vielä pieni, lisää tämä blogiisi.

Sama jjuttu sulla?Lauantai 19.03.2011 00:40

Ku kevät koittaaa mun suonissain,
ni blogii tulee vähemmä kirjoitettuu.
Tyttöä, jota sanottiin rumaksi, viettää joka päivä tunnin meikaten.
"Olen Anette ja olen 15-vuotias. Mua on sanottu rumaksi. Siksi silmäni ovat välillä punaiset"

Tyttöä, jota sanottiin läskiksi, lopetti syömisen kokonaan ja oli laihtunut 29 kg. Hän oli myös luurankolaiha.
"Olen Salla-Mari ja olen 26-vuotias enkeli. Mua oli kiusattu koulussa. Oli sanottu läskiks, rumaks, paskaiseksi... just tän takii mä kuolin anoreksiaan."


Tyttöä, jota sanottiin erikoisuudentavoittelijaksi, tuli pissikseksi vain siinä toivossa, että hänestä pidetäisiin.
"Olen Riia ja olen 14-vuotias. Pukeudun kuin pissis, vain koska mua on sanottu viidennellä luokalla erikoisuudentavoittelijaksi."

Tyttöä, jota käsitellään kuin vauvaa, haluaa että tämmöinen loppuisi.
"Olen Soja ja olen 15-vuotias. Mua käsittellään kuin 1½-vuotiasta lasta. Se ei tunnu mukavalta."

Tyttöä, jota luultiin pojaksi, kasvatti hiukset vain sen takia, koska häntä uhattiin sukupuolenvaihtoleikkauksella.
"Olen Siina ja olen 13-vuotias. Mulla oli pienempänä poikatukka. Kaikki luuli mua pojaksi, jos en päästänyt ääntäni pois suusta. Poikamaisuuteeni puututtiin jopa reissuvihossani."

(C) Mia 2011.

I'M MIA, I'M RETARD AND STUFF.Maanantai 14.03.2011 12:34

Miks mä luulin mantelimassaa omenahilloksi?
Miks mä rikon sääntöjä?
Miks mä synnyin idiootiksi?
Minkä vitun takii mä unohdan kaiken teille tietämättömille?
Minkä takii oon kersan näkönen?
« Uudemmat -