IRC-Galleria

hahaPerjantai 30.04.2010 00:49

En nyt suoraan väitä että miehet olisivat tyhmiä, ne ei vaan ymmärrä asioita. Eivät ymmärrä eivätkä osaa.

Murto-osa asioista joita miehet eivät osaa:

Pestä pyykkiä (tai ripustaa niitä kuivumaan järkevästi), laittaa tyhjiä pakkauksia jääkaapista roskikseen, oksentaa kännissä pönttöön ilman että koko kylppärin lattia olisi kebabin ja viinasekoituksen peitossa, pestä ikkunoita, lankata kenkiä, laittaa shampoo-pullojen korkkeja kiinni käytön jälkeen, putsata partahöyliä ennenkuin laittaa sen vessan kaappiin hammasharjan viereen, viedä auton takapenkiltä maksettujen laskujen pinoa roskiin, paketoida lahjaa, silittää itse kauluspaitaa, tuoda kaupasta oikeaa suklaalevyä vaikka merkki on toistettu miehelle sata kertaa ennen kauppaan lähtöä, jättää suihkuverhoa suoraksi suihkun jälkeen että se kuivuisi nopeasti, viedä tyhjiä tölkkejä pois saunan lauteilta, ostaa lahjaa kummilapselle, harrastaa esileikkejä, sanoa rehellistä mielipidettä kumpi potentiaalisista mekoista on paremman näköinen, päällystää kirjaa, myöntää sitä että koottavien asioiden kokoaminen OLISI helpompaa jos lukisi ensin ohjeet, keskittyä moneen asiaan yhtäaikaa, katsoa jalkapalloa hiljaa, ripustaa verhoja, syödä hitaasti ja nautiskellen, ottaa vastaan ajo-ohjeita naiselta, asetella astioita tiskariin niin että sinne mahtuisi muutakin kuin yksi kattila, tehdä itse kravattisolmua, tehdä salaattia, käydä paskalla lukematta viittäsataa eri auto-/golf-/sarjakuvalehteä, käydä aamulla suihkussa joskus muulloin kuin juuri silloin kun nainen haluaisi mennä sinne, käyttää vessaharjaa, erottaa peräaukkoa ja emätintä toisistaan, leikata kynsiä ilman että jokapaikka olisi täynnä kynnenpalasia, putsata kuraista jalkapalloa ennenkuin tuo sen sisälle asuntoon, tehdä lettiä.
Muunmuassa.


Murto-osa asioista joita miehet eivät ymmärrä:

-Vaatekaupassa on aiheellista koskettaa jokaista vaatekappaletta. Näin saadaan nopea kuva vaatteen ja kankaan laadusta ilman että pitäsi alkaa etsimään sitä pientä lappua sieltä sivusaumasta. Nopeuttaa myös ostopäätöstä.
-Kesäverhot ja talviverhot. Verhojen vaihtaminen on täysin järkevää ja loogista. Ilmeisesti miehet eivät ole huomanneet, että valon määrä vaihtelee eri vuodenaikojen mukaan. Lisäksi verhojen vaihtaminen piristää ja tuo uutta ilmettä sisustukseen eikä ole läheskään yhtä kallista kuin Barcelona-tuolin hankkiminen.
-Voiteiden, muotoilutuotteiden, shampoiden jne. määrä. Niin iho kuin hiuksetkin turtuvat jos käytössä on jatkuvasti sama tuote. Lisäksi on vaihtelua rasvata itsensä tänään kookoksen-tuoksuisella ihovoiteella, huomenna persikan-tuoksuisella.
-Naistenlehdet. Ihan sama vaikka sivuista puolet on mainoksia ja sisältö täyttä paskaa, kestotilaus oli puoleen hintaan!
-Lepyttely. Jos nainen mököttää ja siltä kysyy "Mikä nyt on vialla?", nainen vastaa "Ei mikään.". Se on automaatio joka on asennettu naiseen hedelmöittymisen hetkellä. Vaikka naista "ei vaivaa mikään", naista todennäköisesti vaivaa jokin. Silloin naista täytyy halata, suukottaa ja kehua. Toimintamalli on sama jos nainen itkee.
-Maratonpuhelut. Hei sori jos meillä on ystäviä!!
-Lakanoiden vetäminen. Eivät naisetkaan oikeastaan tiedä miksi lakanoita vedetään, mutta koska mummukin teki niin, sen on oltava tärkeää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.