IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tiistai :3Tiistai 25.02.2014 14:28

kohta pitää lähteä kylille. saa taas liikuntaa. Eilenä kuntosalilla meni ihan kivasti :) haarat oli vaan vähän kipeät. keskiviikkona lähden kaverin kanssa lenkille illalla. kuntosalin sijasta.
Eilinen salkkari jakso oli kyllä jännä. saan nähdä selviytyykö ismo. toivottavasti. uusi päivä tuli taas onneksi eilenä. katsoin sekin. Nyt on taas illalla katsottavaa ennen kun menee nukkumaan.
animee voisi katsoa tänään tuossa myöhemmin. vaikka sitten kun tulee kyliltä. oon vaan vähän sekaisin noissa jaksoissa. pitäisi kirjata ylös että mitkä jaksot on katsonut kun mä seuraan tällä hetkellä viittä eri anime sarjaa. Ensi kuussa tulee taas uusin animelehti. odotan kovasti ^^ hmm..pitäisiköhän pestä tänään pyykkiä? voisi pestä ennen kun menen pelaamaan sählyä. pitää katsoa.
voisi tänään taas kerätä vaatteet lattialta kaappiin. sotken kauheasti. mutta siivoan kerran viikossa. Tänään näkee taas lemmen viemää. Eilenä en nähnyt koska olin salilla. oon varmaan ihan pihalla kun katsoo tänään. meen taas kaverin luokse katsomaan. ja juomaan teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.