IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kylillä.Torstai 27.03.2014 15:31

aloitin pesemään lakana pyykkiä. pesen myös mun päiväpeiton mitä en ole ollut pessyt vuosiin. nyt sain sen vihdoin ja viimein pesuun.
kävin taas äsken kylillä. kaupassa pyörähdin ja meinasin käydä seppälässä mutta sain hillittyä itseni. en nyt viitsi kauheasti tuhlata rahaa. kunnon kävely kengät pitäisi tosin hankkia.
kesäksi. jee. huomenna on perjantai. voisi sen kunniaksi syödä vaikka suklaata. tai sipsii. varmaan syön tuossa huomenna. eilenä kun menin salille niin oli semmoinen olo ettei millään jaksaisi. mutta jaksoin onneksi :) oon alkanut tykkäämään yhdestä liikeestä mitä aluksi inhosin. lankku liike :D pystyin olemaan 45 sekuntia.
tein sen 2 kertaa. ensi viikolla sitten taas salille.
nyt voi ottaa hieman rennosti :) nauttia viikonlopusta. nyt pääsee hyvin menemään pyörällä. pitää vaan laittaa ilmaa renkaisiin.
voisin ajaa joku päivä pyörällä tuonne kehräämölle. siellä on se staili vaateliike. En ole käynyt siellä pitkään aikaan. varmaan tullut uusia vaatteita. ennen kesää tai kesällä voisi käydä siellä.
samalla voisi käydä vaikka kahvilla. tai juoda teetä.
tämä ja eilinen päivä on mennyt ihan kivasti. ei ole ollut huonoa oloa. raitis ilma piristää. paisti helvetti alkaa taas yli viikon päästä kun alkaa menkat. jipii. Mutta en nyt mieti niitä. mulla on taas verikokeet ensi viikolla. pitää olla syömättä ja juomatta 12 tuntiin.
ottaa taas kaikki maholliset testit. pitää varmaan syödä joku sämpylä kanttiinissa että jaksaa kävellä kotiin. niitten verikokeitten jälkeen. etten vaan pyörry. hetkonen..mä voisin mennä pyörällä sinne. ei tarvi kävellä. ja pyörällä pääsee paljon nopeammin.
niin mä taidan tehdä. ai niin. mullahan on myös psykologi tuossa ensi viikon maanantaina. ja huomenna pitää hakea apteekista lääkkeet. jos muistan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.