IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

psykologin luokse.Maanantai 31.03.2014 15:27

tunnin päästä pitää lähteä psykologin luokse. onneksi ei ole pitkä matka. saa nähdä että mistä jutellaan.
mulla oli punnitus tänään. olin lihonut. painan nyt 53,5 kg.
hitusen noussut. jännitti mennä punnitukseen. mutta nyt se on ohi enkä enempää mieti sitä. nyt on ollut hyvä jakso. ruoka on taas maistunut. mutta edelleen teen niin että saatan näännyttää itseäni.
aijon kyllä nyt syödä välipalan kun lähden tuonne psykologin luokse. syön ruisleivän ja jogurtin. ei ala sitten pyörryttää.
tänään kuntosalille illalla. odotan innolla. tulee vähän tekemistä eikä istu koko aikaa tietokoneella. Eilenä koko päivä meni koneella istuessa. katoin melkeen koko sen ajan animee. sain taas katsottua yhden sarjan loppuun ja aloitin uuden sarjan katsomisen.
nyt aloin katsomaan: "saikin imouto no yousu ga chotto okashiinda ga" nimistä animee. oon katsonut vasta ekan jakson ja totesin että onpa pervo meininki. mutta samalla jotenkin hauska.
super sonico animen sain eilenä katsottua loppuun. olisipa siitä tullut enemmän jaksoja kun pelkät 12. tykästyin siihen sarjaan kovasti. varmaan katson sen joskus uudelleen. jee. kohta on kesä ja sitten ilmestyy uusia anime sarjoja. :) odotan kovasti. aijon katsoa jossain vaiheessa tuon "Nisekoi" animen. katoin yhdessä vaiheessa pari jaksoa mutta sitten se jäi jotenkin kesken. aijon katsoa sen taas ihan alusta. mangaa ajattelin alkaa taas keräilemään pitkän tauon jälkeen. olen nyt katsonut enemmän animee kun taas lukenut mangaa. pitää lukea tuo "Mirai Nikki" manga minkä ostin jokin aikaa sitten. jos se on hyvä,niin alan keräilemään sitä sarjaa ainakin. taikasoturi mangat aijon kaikki kerätä. yksi osa puuttuu. sitten kun olen saanut ne kaikki kolme osaa kerättyä niin luen ne vasta sitten. fantasiapelit liikkeessä pitäisi käydä katsomassa jos sieltä löytyisi jotain mangaa. tai puolenkuun pelit liikkeessä. pitää joskus tehdä reissu lahteen :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.