IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kurja ilma.Torstai 08.05.2014 15:44

sateinen päivä. kävin äsken pyörällä kylillä. silloin ei onneksi satanut vettä. ostin pari manga kirjaa. Mirai Nikki ja taikasoturit.
nyt olen kerännyt kaikki taikasoturit mangat. niitä on kolme osaa.
kävin taas seppälässä katselemassa. meinasin ostaa yhdet stringit.
mutta en ostanut. sain hillityä shoppailu himoni.
olen ajatellut tehdä hiuksilleni jotain. ajattelin hieman lyhentää.
en vain tiedä että paljonko aijon lyhentää hiuksiani. pitää vielä tarkkaan miettiä. mulla oli punnitus tänään. 53,3 kg. paino on pysynyt samana. olin ihan tyytyväinen. huomenna on perjantai. menen poikaystävän luokse viikonlopuksi tai vanhempien luokse.
en ole vielä täysin päättänyt. enemmän tekisi mieli mennä poikaystävän luokse. kamala ikävä ollut sitä. haluaisin viettää sen kanssa taas aikaa. varmaan on tulossa ihan mukava viikonloppu. onneksi menkat on ohitse. olen taas oma itseni. ajatelin viikonloppuna ostaa taas vähän juotavaa ja rentoutua. en vielä tiedä että mitä aijon juoda. viikonloppuna voisi katsoa taas ne kaikki anime jaksot mitä en ole nähnyt. mangaakin pitäisi lukea. mulla on kiva kasa taas kertynyt niitä. en ole edes vielä aloittanut lukemaan sitä kirjaa jonka lainasin kirjastosta. nonni. peppi lähti sitten salkkareista. kaikki hahmot lähtee.
ja tulee uusia tilalle. tänään pitää katsoa taas salkkarit. ja lemmen viemää. menen illalla taas kavereitten luona käymään.
tämäkin päivä menee taas nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.