IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paino.Maanantai 19.05.2014 14:57

kiva ilma ulkona. aijon lähteä lenkille mun yhen kaverin kanssa tuossa illalla. en ole yhtään liikkunut ulkona viikonlopun aikana. paitsi käynyt kaupassa. poikaystävä kävi eilenä. syötiin jäätelöä ja katsottiin "Blade" vampyyri leffa. jee. salkkarit tulee tänään taas. viime perjantaina ei tullut. Huomenna menen taas psykologin luokse. aamulla. klo 10 on aika. menen sinne pyörällä. pääsee nopeasti takaisin kotiin. olo on ihan ok tällä hetkellä.
katson ehkä animea taas tänään. lemmen viemää pitää ainakin katsoa.
olen nyt taas alkanut kunnolla syömään. mikä on vaan hyvä asia.
pitää juoda paljon koska on niin lämmin. onneksi mulla on kivennäisvettä. tuli ostettua eilenä.
tykkään enemmän kivennäis vedestä kun taas limsasta. olen tosi huono juomaan limsaa. vaatekaappi pitäisi siivota. laittaa kaikki vaatteet järjestykseen. kesä vaatteet esiin. pitää tehdä se vasta sitten kun huvittaa. mulla on tänään nimipäivä. muistin juuri :D
kun menee psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon mun masennuslääkkeen. pillerit alkaa loppua. pitää varmaan tällä viikolla hakea jos resepti on uusittu. leponexia mulla on vielä jäljellä.
jouduin tuossa lauantai iltana ottamaan medipamin. oli sen verran huono olo taas. sain onneksi nukuttua. eilenä oli vähän parempi päivä. väsytti vaan hiukan. nyt olo on vähän pirteämpi.
menkat alkaa taas parin viikon päästä. onneksi sinne on vielä aikaa.
en odota kauheasti niitä. olen huomannut etten ole kauheasti miettinyt nyt mun painoa. mikä on ihan hyvä vaan. ei tarvi paljon siitäkään stressata. tunnen itseni ihan hyvännäköiseksi vielä.
toivon vaan ettei paino nouse ihan tuonne 60 kiloon. alle 55 kiloa on hyvä. ainakin omasta mielestä. muut ovat varmaan eri mieltä. mutta se on ihan sama.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.