IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kuuma kämppä.Maanantai 26.05.2014 15:23

mun kämppä on kuin sauna. kaikki ikkunat on auki. ei kauheasti tee mieli lähteä ulos. sitten kun menen olo huoneeseen niin laitan tuulettimen päälle. pitäisi pestä pyykkiä. varmaan tuossa huomenna.
lenkille en varmaan aijo lähteä. ellei ilma illalla viilene.
pitäisi käydä kirjastossa. palauttaa yksi dvd. sain laskun jo siitä koska se on myöhässä. tänään tai huomenna menen kirjastoon.
aamu päivällä katselin lemmen viemää uusintaa ja emmerdalea ajan kuluksi. pitäisi käydä robbarissa ostamassa limsaa ja kivennäis vettä.
on sitten juotavaa. animea ajattelin katsoa tänään. nisekoita.
vielä on monta jaksoa katsomatta. kämppää pitäisi myös vähän siivota. tiskata tiskit ja pyyhkiä tasot.
aurinko rasvaa pitää ostaa. se multa puuttuu. etten pala kun liikun ulkona. tällä viikolla ilmojen pitäisi viiletä. olisi ihan kivaa vaihtelua.
jippii. menkat alkaa tämän viikon lopulla. pinna ei ole vielä toistaiseksi kireä mutta kyllä se vielä tulee. sekä vilkas mielikuvitus,itkuisuus, ahdistus. semmoinen olo tila että meinaa räjähtää.
mutta. minä taas kestän sen kuin nainen. pakko. ei voi muutakaan. menkkoja ei voi ohittaa. mutta onneksi mulla on medipam rauhottavia mitkä auttaa jos tulee tosi huono olo. ne on aina auttanut. ole ehkä menossa vanhempien luokse tämän viikon viikonloppuna. puhuttiin eilenä äidin kanssa siitä. no. pitää katsella.
eilenä kun tuli takaisin orimattilaan niin oli ihanaa nähdä parasta kaveria. menin sen luokse eilen illalla ja katsottiin vain elämää.
se on hyvä ohjelma. odotan innolla kun uusi kausi tulee syksyllä.
en vielä tiedä että ketä laulajia sinne on menossa. toivottavasti jotain hyviä :) big brotheria odotan myös kovasti. syksyllä tulee paljon ohjelmia taas mitä pitää seurata. ainakin on katsottavaa ^^
hyvin selvisin viikonlopun ilman alkoholia. join vaan limua ja kivennäisvettä. siinä säästää myös rahaa jos ei juo.
eikä tule huonoa oloa. mikä joskus on mulle tullut kun olen juonut.
nyt on ihan hyvä vaan pitää taukoa taas. on semmoinen fiilis nyt.
välillä mulla on kausia että tulee juotua vaikka joka toinen viikonloppu tai sitten etten juo vaikka pariin kuukauteen. vaihtelee välillä. oli kyllä ihanaa syödä suklaata parin viikon jälkeen. nam <3 ensi viikonloppuna syön todellakin suklaata kun on menkat. tuo vähän lohtua. hmm.. tai suklaa jäätelöä voisi syödä :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.