IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

puhelin.Tiistai 27.05.2014 15:23

pilvinen ja sateinen päivä. varmaan jotain alle 10 astetta lämmintä.
ihan kiva että on vähän viileää. vaihtelua. eilenä ei menty kaverin kanssa lenkille kun oli tosi kuuma. huomenna voisi mennä kun on viileää niin jaksaa kävellä. sama kaveri tulee taas tänään illalla käymään. katsotaan taas lemmen viemää. me kumpikin tykätään siitä sarjasta ja se on kivempaa katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin.
eilenä mulla oli illalla elo hiiri silmän ala puolella. ärsyttävässä kohdassa. se tuntui pari tuntia mutta meni onneksi ohi.
ai niin kohta voisi mennä katsomaan onko pesukone vapaa niin pääsee pesemään pyykkiä. nyt kun on koko päivä aikaa.
menen kohta katsomaan. teetä en juonut yhtään eilenä kun oli niin kuuma. tänään voisi juoda. mun skype taas temppuilee. piti puhua puhelimessa poikaystävän kanssa kun skype ei toiminut.
toivottavasti se tänään toimisi. kävin eilenä seppälässä ja mä näin ihania farkku shortseja. aijon ensi kuussa ostaa pari kappaletta niitä kun on taas rahaa. mulla on yhet semmoiset mutta monta vuotta vanhat. pitää ostaa. oli todella hyvän näköisiä ja lyhyitä.
ja niitten kanssa sopii kiva toppi tai paita. tahtoo jo mennä ostamaan!
en malta odottaa. ne maksoi jotain 24 euroa ja 26 euroa. ei pahan hintaisia. ostan varmaan ensi kuussa myös sen uuden puhelimen.
samsung trend merkkisen. maksaa jotain 100 euroa.
valkoisen värisen. odotan että kelalta tulisi jo tieto että saanko rahaa taas seuraavaksi vuodeksi. jännittää mitä ne on päättänyt.
toivotaan parasta. että rahaa tulee. sitten jos rahaa tulee taas niin silloin ei tarvi stressata raha asioista. mulla on raha asiat ollu aina kunnossa. tajusin tuossa muutama päivä sitten etten ole polttanut tupakkaa yli neljään vuoteen. lopetin kun täytin 20. aika hyvin. enkä ole kertaakaan sortunut sen jälkeen. kaikki mun kaverit polttaa. poikaystävä ei onneksi polta. vähän olen säästänyt rahaa kun lopetin tupakan polton. enkä haise pahalle :D jos mä polttaisin niin laskin että mulla menisi yli sata euroa kuukaudessa tupakkaan. aika paljon. sillä rahalla saisi esimerkiksi uuden puhelimen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.