IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

samsungPerjantai 30.05.2014 15:28

perjantai. olen viikonlopun orimattilassa. vähän vaihtelua. olen sen takia koska menkat on tulossa. mieli alat heittelevät rajusti. sanoin poikaystävälle että olen täällä sen takia. poikaystävä ymmärsi ja lupasi tulla viikonloppuna käymään. se on tulossa moottori pyörällä. varmaan huomenna on tulossa. ajattelin että tarjoaisin huomenna pizzat koti pizzasta. en ole käynyt siellä vähään aikaan.
varmaan katellaan joku leffakin :) pitää ostaa jotain hyvää naposteltavaa. tänään pitää käydä kylillä. varmaan menen tuossa iltapäivällä. voisi ostaa suklaata. syödä sitä samalla kun tulee lemmen viemää. mun yksi kaveri on maisemissa niin vietän senkin kanssa aikaa. käydään lenkillä ja juodaan teetä :) ainakaan ei ole yksinäistä.
animea voisi katsoa tänään. varmaan katson noita uusia sarjoja mitä on tullut. on koko iltapäivä aikaa.
viikonloppuna voi nukkua pitkään. ja valvoa myöhään. kohta olisi juhannus. ajattelin silloin juoda. varmaan vietän sitä poikaystävän kanssa. menen sen luokse. ja kaverin valmistujais juhlat on viikon päästä. saa nähdä mennäänkö poikaystävän kanssa sinne moottoripyörällä. se olisi kivaa :) en aijo silloin juoda mitään koska varmaan tullaan vielä samana iltana takaisin pyörällä.
mun fiilis on tällä hetkellä ihan hyvä. toistaiseksi. mutta kun ostan suklaata niin sen syöminen piristää. suklaa auttaa kaikkeen! ^^
olen tuota mieltä. kohta voisi keittää teetä. tekee mieli.
ja varmaan juon vielä illalla teetä kun katson lemmen viemää.
meen taas kaverin luokse katsomaan. salkkareita ei tuu tänään :( ihan tyhmää. no ensi viikolla vissiin vielä tulee niitä. ennen kun jää tauolle. onneksi ulkona ei sada tällä hetkellä vettä. pääsee pyörällä käymään kylillä. en jaksa kävellä. muistin juuri että mulla on yksi laku pussi syömättä. sen voisi syödä viikonloppuna. en ole pitkään aikaan syönyt lakua. onneksi ei tällä hetkellä tarvi pestä pyykkiä.
varmaan pitää sitten taas ensi viikolla. mulla on taas verikokeet ensi viikolla. tiistaina. ajan pyörällä sinne terveyskeskukseen.
pääsee sitten nopeasti sieltä pois. sitten ei tarvi kuukauteen käydä siellä. aijon ostaa tosiaan sen uuden puhelimen ensi kuussa jos tulee lisää rahaa. ja aijon hankkia uuden liittymän. aijon sanoa vanhan irti. ja se on paljon halvempi. poikaystävä lähtee mun mukaan ostamaan sitä puhelinta. se puhelin on samsung trend. maksaa jotain 100 euroa tällä hetkellä. se on tarjouksessa.
nyt olisi hyvä mahdollisuus ostaa se :) sitten mulla olisi uusi puhelin.
pystyy jopa skypettää kavereitten kanssa. se on valkoisen värinen. ja sopivan kokoinen. mahtuu jopa taskuun :D
ensi kuussa käyn myös seppälässä ostamassa ne farkku shortsit.
varmaan ostan pari niitä. niitä oli eri näköisiä siellä.
sitten mietin jos heinäkuussa tekisi sen shoppailu reissun lahteen.
nyt kun ensi kuussa menee rahaa siihen puhelimeen.
ja heinäkuussa kun tulee taas rahaa niin sitten voisi ostaa vaatteita :) aijon lähteä kavereitten kanssa. pidetään semmoinen tyttöjen päivä^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.