IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna perjantai :)Torstai 05.06.2014 13:45

torstai. huomenna perjantai ^^ olen tonennäköisesti lähdössä poikaystävän luokse viikonlopuksi. kun viikonloppuna on ne kaverin valmistujaiset niin varmaan ollaan menossa moottoripyörällä sinne :)
kiva ajo matka tiedossa. pitää varmaan tänään tai huomenna käydä siellä kultasepän liikkeessä katsomassa sitä lahjaa. ajattelin ostaa jotkut kulta korvikset. ja kortti.
kohta pitää taas lähteä käymään kylillä asioilla. tekisi mieli mennä seppälään taas shoppailemaan. tai katselemaan. mulle oli tullut kelalta yli 200 euroa. ja huomenna pitäisi tulla vielä lisää rahaa.
olisi ihan jees. ensi viikolla ollaan poikaystävän kanssa menossa ostamaan mulle uutta puhelinta. ja uusi liittymä. halvempi liittymä.
puhelin maksaa sen 100 euroa. mutta se on onneksi ihan hyvä puhelin.
samsung trend. sopivan kokoinen.
eilenä mulla oli pinna tosi kireällä. ja on hiukan vieläkin. en ole saanut vielä mitään itkupotkuraivareita. jos saisin hiukan itkettyä niin se helpottaisi mun oloa huomattavasti. ruoka on joten kuten maistunut.
on ollut kamalan kuuma niin ei ole kauheasti maistunut.
päätin etten juo nyt mitään viikonloppuna. limua ja kivennäsvettä juon.
juhannuksena ajattelin juoda ainakin. pitää ostaa huomenna paljon suklaata. ja varmaan jätskii. huomenna laitan päälle ne mun uudet farkku shortsit ja pinkin topin. aurinkorasvaa pitäisi ostaa.
en ole vielä ehtinyt. eilenä katsoin nisekoi animea pari jaksoa. tänään varmaan jatkuu katsominen. viikonloppuna pitää katsoa animea. otan kannettavan mukaan poikaystävän luokse.
pitää katsoa netistä koska tulee vika salkkarit jakso.
eilinen jakso oli aika hauska. ulla on paras :D
lemmen viemää pitää myös katsoa tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.