IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

valmistujais pippalot! :)Lauantai 07.06.2014 14:10

tänään juhlimaan! :) kaverin valmistujais pippaloihin. mun kaikki rakkaat kaverit ja poikaystävä on tulossa sinne. olen yötä sen kaverin luona. ajattelin juoda. me mennään kavereitten kanssa linkulla sinne.
poikaystävä tulee erikseen moottoripyörällä. mutta ei ole yötä.
ihan kiva juoda pitkästä aikaan kavereitten kanssa :) en ole juonut kuukauteen. aijon ainakin juoda pari karpalo lonkeroa. ja pari siideriä.
kaveri sanoi että niillä on niin paljon juomia ettei tarvitsisi ostaa omia :D aijon silti ostaa mun omat juomat mistä tykkään. mulla on edelleen vaate kriisi että mitä laitan päälle. ainakin pistän sen mun uuden pinkin nahkatakin. eilenä kävin nostamassa 40 euroa käyttö rahaa. menee bussi matkoihin ja juomiin. mulle oli tullut eilenä rahaa onneksi. sain taas maksettua pari laskua. kela on näköjään myöntänyt sen että saan rahaa. erittäin hyvä uutinen. eilenä oli kiva yllätys. poikaystävä tuli ilmoittamatta kylään. ihana yllätys :)
syötiin jätskiä ja katsottiin nisekoi animea. kiva. lahdessa on tänä viikonloppuna desucon tapahtuma. olisin niin halunnut sinne mutta mulla ei ole oikeen kaveria joka lähtisi sinne :( ja liput meni nopeasti.
no, ehkä ensi vuonna..
mun olo tila on ollut ihan hyvä nytten. olen iloinen ja pirteä ja kiitollinen siitä että menkat on ohi. ruokakin on maistunut.
ja olen paljon juonut kivennäis vettä. ostin kaverille vamistujais lahjaksi hopeat sydän korvikset. maksoi 30 euroa. ja siihen lisäksi niisku neiti kortin. jee. salkkarit tulee vielä ensi viikolla ennen kun jää tauolle. saa nähdä mitä tulee sen tilalle.
ensi viikolla puhelin ostoksille ^^ odotan innolla. ihan kiva kun poikaystävä tulee mukaan ostamaan sitä :) aijon hankkia uuden ja halvemman liittymän. poikaystävä sanoi että sillä pystyy katsoa hyvin animea :D mutta akku kuluu nopeasti. saa kyllä nähdä että millainen akku siinä on. alan kohta kaivamaan mun vaate kaappia ja miettiä että mitä laitan päälle. :P mutta. varmasti kiva ilta tiedossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.