IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lämmin maanantai :PMaanantai 28.07.2014 15:11

mun kämppä on kuin sauna. kaikki ikkunat on auki. ja oon alusvaatteissa tällä hetkellä. oon katsonut aamun true bloodia. äsken kävin syömässä. ruokana oli nakkikastiketta ja perunamuussia.
nyt keitin kahvia. en ole muutamaan päivään juonut kahvia.
tänään olisi vielä ohjelmassa naisten ompeluryhmä ja lenkki ruoan jälkeen. joudun katsomaan lemmen viemää yksin koska mun kaveri on lomailemassa. eilenä itkin hieman. se helpotti oloa. ja tämän päivän lenkki tekee varmasti myös hyvää. voisi kuunnella musiikkia samalla.
en näe lemmen viemän alkua mutta ei se haittaa.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. ei ole sellaista kireää oloa tai että mielikuvitus laukkaisi. vähän on ala vatsa kipuja.
eilenä meinasin nukahtaa kaverin sohvalle. kun olin päässyt omaan sänkyyn niin nukahdin saman tien. meinasin nukkua aamulla pommiin.
päätin että ajattelin leikauttaa itselleni polkkatukan. tai edes sen pituisen että sen saa vielä poni hännälle. annan äidin leikata sen. ei tarvi mennä erikseen parturiin tai maksaa siitä.
olen varmaan menossa ehkä nyt tänä viikon viikonlopuksi kotiin. no. sen näkee loppu viikosta. nyt elän päivän kerrallaan.
kohta maksan sen laskun kun olen kirjoittanut tän blogin loppuun.
tänään taas jaettiin lääkkeet aamulla dosetteihin. ei ainakaan tarvi nyt hakea mitään lääkettä apteekista. viikon päästä on psykologi.
pitää silloin uusia leponex lääke. ihan ok päästä juttelemaan.
varmaan taas puhutaan samoista asioista.
nyt kun kävin syömässä äsken niin ruoka onneksi maistui. pystyi syömään. päivällisellä meillä on jotain puuroa. siitäkin ruoasta tykkään. aijon ottaa vesipullon kun lähden lenkille. pitää laittaa myös aurinkorasvaa etten pala tuolla ulkona. sitten on ihanaa päästä lenkin jälkeen kylmään suihkuun. illalla taas skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse iltaa viettämään. sitten nukkumaan tuossa yhdeksän aikaan.
huominen päivä on myös aika jees. meillä on silloin taas liikunta tunti. menen lenkille taas parhaan kaverin kanssa. puolen tunnin lenkki. silloin huomenna ei tarvi mennä sitten enää erikseen lenkille.
voi vitsit mä haluaisin niin päästä shoppailemaan. ensi kuussa täytyy käydä. on silloin enemmän rahaa.
seppälään on tullut taas kivoja vaatteita. kävin viime viikolla katselemassa. nyt kun tulee syksy niin voisi alkaa ostamaan jotain syys vaatteita. uutta takkia en tarvi koska mulla on niitä tosi paljon.
enkä kenkiä. uusi laukku olisi taas kiva.
ajattelin myös alkaa ostelemaan noita muumi mukeja.
mulla on niitä tällä hetkellä 9 kappaletta. vaikea vaan päättää että minkä mukin nyt ostaisi. kaikki on niin hienoja.
robbarissa oli aika hienoja mukeja :3 katsoo tuossa syksymmällä jos ostaisi pari kappaletta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.