IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai :3Torstai 31.07.2014 14:56

se olisi torstai. siivosin aamulla ja katsoin taas true bloodia ajan kuluksi.
todella hiostava ilma on. :P ruokana oli äsken karjalan paistia.
ja uusia perunoita. oli ihan hyvää. keitin äsken kahvia. saa vähän kofeiinia. tänään olisi vielä ohjelmassa toiminta tunti ja lenkki. eilenä heitin lyhkäsen lenkin koska oli ihan tajuttoman kuuma. tänään voisi kävellä pidemmän. ellei tule ukkonen tai sade.
mulla on nyt parina päivänä ollut maha sekaisin. varmaan johtuu helteistä. oon yrittänyt juoda paljon vettä. tänään voisi käydä vaikka robbarissa hakemassa jotain juotavaa. ostan varmaan kivennäisvettä.
jätksiäkin ajattelin syödä. päätin että olen tämän viikonlopun karissimossa. mun kaveritkin on täällä viikonlopun. vähän vaihtelua.
poikaystäväkin on varmaan tulossa käymään viikonloppuna.
aijon valvoa,nukkua pitkään, syödä jotain hyvää, käydä lenkillä, katsoa animea..kyllä mä tekemistä keksin. ihanaa kun menkat on ohi! olen taas oma itseni. ei enää kiukuta, tai mielikuvitus laukkaa.
fiilis on aika hyvä tällä hetkellä :) eilenä kun olin parhaan kaverin luona niin katsottiin taas duudsonit tuli taloon. vitsi me naurettiin. oli hyvä jakso. jee, kohta alkaa big brother :) näen sen joka päivä. pitää laittaa tallenukseen puhelimella. koska mulla on se matkatv ohjelma. puhelimessa ja koneella. puoli vuotta ilmainen.
nyt tein silleen että aloitin katsomaan clannad animen ekaa kautta. katson ensin sen ennen kun alan katsomaan toista kautta. kivasti katseltavaa. varmaan pidän viikonloppuna clannad animen katselu maratoonin. huomenna näen taas mun yhtä kaveria joka oli nyt viikon lomalla :) kiva nähdä sitä. menen varmaan taas sen luokse katsomaan huomenna lemmen viemää. ajattelin ostaa viikonlopuksi juotavaksi jotain limsaa. ehkä ostan taas suklaata.
huomenna aamulla mulla on verikokeet. aijon ajaa pyörällä sinne. pääsee nopeasti pois. kerkiää mennä naisten ryhmään. mikä on kymmeneltä. paja tunti on huomenna myös. yhdeltä. ollaan varmaan taas ulkona ja pelataan jotain piha pelejä.
mutta. aijon ottaa rennosti tulevan viikonlopun :) maanantaina sitten taas pitää mennä psykologille. rahaakin tulee lisää sinä päivänä.
ajatella. heinäkuun vika päivä. huomenna alkaa elokuu. aika menee taas tosi nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.