IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

salkkarit alkaa !Maanantai 25.08.2014 13:31

uusi viikko alkaa taas. tää päivä on aika rento. ompeluryhmä on iltapäivällä. missä minä en tee ikinä mitään. varmaan luen mangaa sen tunnin ajan. ruoan jälkeen olen menossa kauppaan.
iltapäivällä aijon katsoa animea. ja illalla olen menossa taas lenkille.
kaveri tulee katsomaan lemmen viemää ja olen menossa parhaan kaverin luokse taas illalla. katsomaan salkkareita! :) vihdoinkin se alkaa. sitä on odotettu. jaksoin katsoa big brotherin. se on musta hyvä että siellä talossa on kaiken ikäisiä. ja että se talokin on erilainen.
tästä kaudesta tulee varmasti mielenkiintoinen.
pitää tänään laittaa puhelimella tallenukseen tämän päivän bb jakso niin katsoo sen huomenna. aijon tietokoneelta katsoa sen. en jaksa valvoa kymmeneen asti koska nukun jo silloin.
menkat alkoi. en ole vielä saanut itkupotku raivareita. mutta ihan varmana ne tulee vielä tänään tai huomenna.
eilenä mulla oli ihan kauhea pään särky. johtui varmaan siitä koska en juonut viikonloppuna ollenkaan kahvia. eilenä kun tulin takaisin karissimoon niin keitin kunnon kahvit. join äskenkin kahvia.
kun menen kauppaan niin pitää ostaa lisää vihreää teetä. alkaa kohta loppua. voisi ostaa pari pakettia. tänään pitää maksaa se yksi lasku. vaikka sitten kun olen kirjoittanut tämän blogin.
mulla on varmaan kohta taas punnitus. ehkä tällä viikolla. paino on varmaan pysyny aika samana. uskoisin. tuli kyllä aika paljon syötyä viikonloppuna. suklaata, sipsii.. herkuttelen seuraavan kerran ensi viikonloppuna taas. pitäisi siivota keittiö mutta en jaksa.
antaa olla vaan. siivoan kun jaksan.
viikon päästä hoito neuvottelu. tääkin viikko menee varmasti aika nopeasti. kohta olisi myös verikokeet. ensi kuun alussa.
tänään taas jaettiin viikon lääkkeet dosetteihin. nyt ei ainakaan vielä tarvi hakea mitään lääkettä apteekista. riittää toistaiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.