IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu ^_^Sunnuntai 21.09.2014 14:58

viikonloppu on mennyt mukavasti ^^ ollaa vaan oltu. ei olla tehty paljon mitään. ollaa käyty kaupassa, tehty ruokaa, harrastettu seksiä, eilenä katsottiin eka indiana jones leffa.
tuli juotua eilenä. meinasi tulla yhdessä vaiheessa huono olo. pidin juomisesta taukoa ja jatkoin taas hetken päästä.
krapulaa ei mulla ainakaan onneksi ole. vähän väsyttää. aamupalaksi söin ruisleipää ja teetä. heräsin yöllä yhdessä vaiheessa. en meinannut saada unta. mutta nukahdin sitten lopulta.
tänään takaisin karissimoon. viikonloppu on mennyt tosi nopeasti. haluaisin olla pitempään täällä.
tänään näkee sitten parasta kaveria. katsotaan big brother illalla. saa nähdä kuka lähtee talosta. toivon että armi lähtee. mä tykkään markusta ja tuulikista. ja jonathanista. ne on hyviä asukkaita.
huomenna tallennan taas bbn. katson sen sitten seuraavana päivänä.
huomenna on kivasti ohjelmaa. herään aamulla,keitän kahvia ja alan kirjoittaa blogia, menen syömään ja sen jälkeen lenkille.
ompelu ryhmä on iltapäivällä ja kuntosalille taas illalla. ihan hyvä maanantai päivä. huomenna pitää maksaa puhelin lasku.
oli vaan 16 euroo. ensi viikolla tulee taas rahaa. menkat alkaa tänään. en ole onneksi kauheasti kiukutellut poikaystävälle. ensi viikon alussa tulee sitten kivoja olo tiloja. itkuisuutta,ahdistusta,mielikuvitus laukkaa. mä olen syönyt ihan hirveesti suklaata viikonloppuna. kiintiö alkaa olla täynnä. sipsii oon myös syönyt. nyt en aijo herkutella ainakaan viikkoon.
alkaa olla ällö olo. aijon syödä tänään mikro ruokaa. spagettia :D nopea ruoka. aina kun olen poikaystävän luona niin ostan mikro ruokia sen takia koska en jaksa aina tehdä sitä ruokaa. ellei poikaystävä halua tehdä. mulla on pari pulloa kivennäsivettä juomatta. voisi kohta alkaa juomaan niitä :D olen kauhea kivennäisvesi holisti. ne on vaan niin hyviä juomia.
mulla on kanakolmio voileipä jääkaapissa. aijon syöttää sen poikaystävälle. en itse jaksa syödä sitä.
eilenä katsoin muutaman jakson clannad animea. ja gekkan shoujoa.
tänään voisi katsoa lisää. otin manga kirjojakin mukaan mutta en ole lukenut niitä vielä. uusin mirai nikki manga on vielä lukematta.
ja pari taikasoturit mangaa.
aloin eilenä katsomaan taas yhtä animee. love stage. niitä on jotain yli kymmenen jaksoa. katsoin eilenä ensimmäisen jakson. vaikutti hauskalta. pitää katsoa lisää.
jee. ensi kuussakin ilmestyy uusi anime lehti ^^ sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.