IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento lauantai päivä :)Lauantai 27.09.2014 14:11

lauantai. ihan mukava päivä tiedossa. poikaystävä on tulossa kylään tänään. kiva nähdä sitä. eilenä oli ihan mukava päivä. illalla olin parhaan kaverin luona ja katsottiin telkkaa. katottiin salkkarit,vain elämää, ja bb. menin niiden jälkeen nukkumaan. menin tänään yhdeksältä aamupalalle ja sitten takaisin nukkumaan hetkeksi.
tänään taas illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
huomenna aijon nukkua pitkään. käyn varmaan lenkillä huomenna.
olen koneella ja katson varmaan animee. eli otan rennosti sunnuntai päivän. mulla on kiva tiski vuori. pitäisi tiskata mutta en jaksa.
huomenna tiskaan viimeistään.
eilinen vain elämää jakso oli hyvä. mä oon pmmp fani. mulla on melkeen kaikki sen levyt. hyviä biisejä. repesin kun loiri lauloi rusketusraidat :D elastisen versio oot siellä jossain mun biisi oli ihan tajuttoman hyvä. odotan kovasti seuraavaa jaksoa.
kuulin että aleksi palaa takaisin salkkareihin. saa nähdä mitä silloin tapahtuu. ei vitsit mä repesin kun helena ja ulla tappeli. se oli aika hauska kohtaus. naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin.
en eilenä pystynyt hakemaan lisää lääkkeitä. pitää mennä maanantaina apteekkiin. leponexit loppuu. se resepti pitää myös uusia. maanantaina ajattelin tehdä ruoaksi carbonara kastiketta ja pastaa. tiistaina ajattelin sitten tehdä kanaa ja riisiä. en ole pitkään aikaan syönyt kanaa. ihan jees että mulla alkaa taas nuo ruoka päivät. ohjaajat maksaa ne mun ruoka ostokset. ja me teen itse ruoat. tää kuukausi on mennyt tosi nopeasti. kohta on lokakuu. siinä kuussa on mun parhaan kaverin synttärit. pitää keksiä sille joku hyvä lahja. voisi vaikka ostaa suklaata ja joku muuminuki.
mun kaveri tykkää muumeista. itsekin haluaisin uusia muumi mukeja. omistan yhdeksän muumi mukia tällä hetkellä.
niistä on kiva juoda teetä. haluaisin myös yhen angry birds mukin. se maksaa robbarissa 15 euroo. aijon ostaa sen jossain vaiheessa.
mä tykkään kerätä kaikenlaisia mukeja. mulla on niitä kaapissa tosi paljon ja haluan lisää niitä. mun pitäisi hankkia myös uusi paistin pannu ja pari kattilaa. mulla on tällä hetkellä tosi vanhat kattilat ja paistin pannu. robbarissa voisi käydä katsomassa jos siellä olisi jotain hyviä. mun pitäisi myös hankkia uudet lakanat sänkyyn.
uusi päivä peitto olisi myös kiva. ja uudet verhot keittiöön.
hirveästi kaikkea mitä haluan ostaa. ja täytyy hankkia.
täytyy lähteä sitten joskus shoppailemaan niitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.