IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tonnikala kastike ^^Tiistai 30.09.2014 14:47

tein äsken ruokaa. tonnikala kastiketta ja pastaa. tuli ihan hyvää :)
katsoin myös lemmen viemää uusinnan. aloin myös pesemään pyykkiä aamulla. tiistai päivä mennyt hyvin käyntiin. on ollut tekemistä.
iltapäivällä sitten sählyä pelailemaan. tänään pitää myös katsoa eilinen bb jakso ja iholla. eilenä mulla oli vähän kireä olo ja väsyttin. menin ajoissa nukkumaan. yhdeksän aikaan. heräsin sitten siinä varttia vaille yhdeksän aamulla ja menin aamupalalle.
eilenä kävin psykologin luona. keskustelu meni hyvin. puhuttiin että mitä mulle kuuluu tällä hetkellä, sitten tehtiin semmoinen syömishäiriö testi. se oli aika mielenkiintoinen. samalla kerroin että millainen syömishäiriö mulla on tällä hetkellä. ruoastakin puhuttiin ja syömisestä.
alkoholin käytöstäkin puhuttiin. kerroin sille koska viimeksi olin juonut.
sanoin myös että nyt en aijo juoda taas vähään aikaan.
seuraava aika on psykologille taas kuukauden päästä.
eilenä olin kuntosalilla. kaverin kanssa. tunti meni ihan kivasti meillä oli sijainen ohjaamassa. oli ihan rento tyyppi. ja hyvä tunti oli.
huomenna sitten taas salille.
nyt mulla on vähän parempi olo kuin eilenä. ei väsytä niin kauheasti. eilenä meinasi tulla melkein itkupotkuraivarit.
onneksi ilta lääkkeet alkoi vaikuttaa niin rauhotuin. leponex lääkkeessä on hyvä puoli että se rauhottaa ja pistää väsyttämään illalla. mä nukun onneksi ihan normaalisti. ja mä nukun ainakin sen kahdeksan tuntia ainakin. eilenä sanoin psykologille että uusii leponex lääkkeen. pitää käydä tällä viikolla apteekissa hakemassa sitä. ajattelin käydä torstaina. huomenna mulla on vauhdikas päivä niin silloin en kerkeä. ollaan huomenna lähdössä karissimo porukan kanssa iitissä käymään strutsi tilalle katsomaan tsrutseja.
ja muita lintuja. ihan jees. vähän erilaista päivään.
eilenä katsoin pari jaksoa animee. tänään aijon ehkä katsoa.
kämppää pitäisi vähän siivota. sain äsken tiskattua. voisi vähän vaikka imuroida. pyyhkiä tasot ja pölyt.
mun kaveri tulee taas tänään katsomaan mun luo lemmen viemää. juodaan samalla teetä ^^ teetä pitäisi ostaa taas lisää. ostan sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan.
tää syyskuu on mennyt tosi nopeasti. kohta on lokakuu. aika kuluu nopeasti. pitää kohta alkaa ostelemaan joululahjoja :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.