IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai ^^Perjantai 10.10.2014 11:14

jes. viikonloppu :) olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. poikaystävä hakee mut illalla kun se pääsee töistä.
käydään varmaan kaupassa ostamassa ruokaa ja juomaa.
siiderii ja lonkeroo aijon ostaa viikonlopuksi. ja ainakin ison kasan suklaata. yllätyin eilenä että kun sain maksettua laskut että mulla on kivasti rahaa viel tilillä. aijon antaa vähän bensa rahaa poikaystävälle.
eilenä mulla oli lääkäri. mulla on paha ihottuma. sain onneksi kunnon rasvat niin eiköhän ne sillä parane. se ihottuma on levinnyt mulla joka paikkaan pitkin kehoa. se alkoi tuossa alku kesästä se ihottuma. ajattelin että se menee ohi mutta se paheni. mun pitää rasvata aamulla ja illalla. ainakin viikon ajan. toivottavasti saan sen ihottuman pois ennen kesää. mä haluan kesällä kulkea topissa ja mini hameessa.
pitää alkaa pakkilemaan. aijon tänään laittaa ne mun uudet farkut jalkaan. pidin niitä myös eilenä. aivan ihanat ^^
otan myös käyttöön mun guess laukun. täytyy koska nyt on perjantai ja mä haluan näyttää hyvältä. eilenä oli ihan hyvä päivä ja nytkin on tosi hyvä fiilis. ihanaa lähteä lomille pitkästä aikaan. ja nähdä poikaystävää. on ollut ikävä sitä <3 meillä on taas naisten ryhmä aamulla. mennään ottamaan taas valokuvia.
tänään pitää katsoa pari anime jaksoa mitkä on tullut. ne on noita uusia sarjoja. viikonloppuna pitää katsoa sitten vähän enemmän animee. kun on aikaa. mun pitää kohta varmaan tiskata. kiva kahvikuppi vuori. pitää laittaa kämppä taas kuntoon kun lähtee lomille. sitten on kiva tulla takaisin kun kämppä on siisti.
tänään pitää katsoa taas eilinen bb jakso ja iholla jaksot. kerkeää hyvin katsomaan ennen kun poikaystävä tulee hakemaan.
lemmen viemää en varmaan näe tänään. mutta salkkarit onneksi näen. big brother pitää katsoa illalla. aijon taas valvoa. ja nukkua pitkään. viikonloppuna ei ole onneksi kiire minnekkään. voi vaan olla. kohta pitää ottaa aamulääkkeet. mun paras kaveri on nyt tämän viikolopun karissimossa. ollaan yhteyksissä viikonlopun aikana. laitetaan toisilemme teksti viestejä.
sunnuntaina sitten taas näemme. katsotaan taas big brotheria.
saa nähdä kuka lähtee talosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.