IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai.Sunnuntai 12.10.2014 16:11

sunnuntai. käytiin äsken poikaystävän kanssa kaupassa. mä halusin suklaa kakkua niin poikaystävä osti :) oli tosi hyvää.
eilinen ilta meni juodessa. oli ihan kivaa kuoda pitkästä aikaan. pidän nyt siitä taas taukoa. ettei ihan joka viikonloppu juo. katottiin eilenä yksi kauhu leffa. oli ihan hyvä. illalla tuli putous mutta en jaksanut katsoa sitä. big brotherin katsoin. ja menin sen jälkeen nukkumaan. nukahdin melkein heti. ja heräsin tänään puoli kahdeltatoista.
illalla pitää taas palata karissimoon. menen taas parhaan kaverin luokse illalla. katsotaan big brother. huomenna pitää taas illalla mennä kuntosalille :) keskiviikkona ollaan menossa karissimo porukan kanssa fazerin tehtaalle. oon käyny siellä varmaan jo neljä kertaa. pitää ostaa kavereille sieltä tuliaisia. ja itselle tottakai :D
kiva. menkat alkaa taas viikon päästä. niitä odotellessa. silloin pitää syödä paljon suklaata. toivon että ensi viikko menee hyvin. on ainakin kivasti tekemistä ja seuraa :) hyvin se varmasti menee.
syömisestä en tiedä että miten se sitten menee. jos tulee huonoja päiviä että ruoka ei maistu niin sitten tulee.
nyt mulla ei ole nälkä. kauhea jano on kun joi eilenä. mulla on onneksi kivennäisvesi pullo. suklaata tuli syötyä jonkin verran viikonloppuna. päätin etten nyt tällä kertaa syönyt sipsiä.
mä toivon että armi tippuu big brotherista. mä en pidä siitä ihmisestä. saa nähdä mitä viikko tehtäviä niillä on ensi viikolla.
nyt kun Dani ajoi parran ja viikset niin mun mielestä se on paremman näköinen nyt. sopii sille. nyt kun tuli uusia asukkaita niin mä pidän siitä jussista. ihan hyvä tyyppi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.