IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

steamMaanantai 20.10.2014 13:13

uusi viikko alkaa taas. katsoin äsken vähän animee. aloitin katsomaan sen nimistä sarjaa kuin: "Bokura ga ita" katsoin ekan jakson.
tänään voisi katsoa lisää ^^ vaikutti hyvältä sarjalta.
nyt mä olen liittynyt steamiin. mulla on nyt pari ilmais peliä ladattuna. eilenä pelattiin poikaystävän kanssa yhtä alien peliä. vaati pikkaisen totuttelua kun piti ohjata hiirellä ja näppäimillä. mutta enköhän mä opi nopeasti :3 mä en ole moneen vuoteen pelannut mitään konsoli peliä. mulla on kaapissa kyllä game cube. voisi sen kaivaa esiin ja pelata sitä.
ajattelin hankkia ohjaimen ja ostaa varmaan pari final fantasy peliä steamistä. olisi jotain pelattavaa. rooli pelit mua kiinnostaa kaikista eniten. mulla on pari kaveria onneksi steamissa. poikaystävä ja yksi mun kaveri. fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä :) vaikka menkat alkoivat. aijon käydä kaupassa ostamassa lisää teetä ja uusimman mirai nikki mangan. tänään taas illalla kuntosalille.
mä katsoin eilenä big brotherin ja yllätyin että jonna lähti.
hyvä ettei anna lähtenyt koska se on yksi mun suosikki asukkaista.
tänään pitää todellakin katsoa salkkarit. aki nikkinen on palannut.
käyn ehkä tänään seppälässä pyörimässä ja katsoa jos sieltä löytyisi jotain kivaa. pitää varmaan käydä pankki automaatilla katsomassa että paljon mulla on rahaa. tai pankin sivuilla.
eilenä oli mukava päivä. olin koneella ja kaverin luona juomassa teetä. istuttiin pari tuntia ja juteltiin. olisin mennyt lenkille mutta satoi vettä. tänään onneksi ei sada kauheasti vettä.
eilenä katsottiin taas parhaan kaverin kanssa vino showta. se on aika hauska :D oon katsonut joka jakson.
tänään tulee taas iholla. pitää laittaa tallennukseen niin katson sen huomenna. ja bb pitää myös laittaa.
lääkkeitä mulla on riittävästi. ei tarvi hakea nyt apteekista vähään aikaan mitään. saa nähdä koska mulla on se gynekologi.
saisi sen pois alta :P ensi viikolla pitää kyllä seurata bbtä koska alkaa se syys myrsky juttu. saa nähdä kuka tulee jonnan tilalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.