IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko.Keskiviikko 22.10.2014 11:24

keskiviikko. tänään olisi ohjelmasssa kokki ryhmä aamulla, paja yhdeltä..pitää käydä kaupassa tänään. illalla mennään taas kaverin kanssa lenkille. kivasti ohjelmaa tänään. päivä menee varmasti nopeasti. fiilis on hyvä tällä hetkellä. eilenä mulla oli jostain syystä vatsa kipeä. otin särkylääkkeen niin se onneksi auttoi.
varmaan oli vielä menkka kipuja. kerkeän varmaan tänään katsomaan eilisen bb jakson. niillä oli nyt bileet. pitää kyllä katsoa. danilla ja jennalla heilui taas peitto. bbn sivuilla pitää käydä kohta taas lukemassa viimeisimmät uutiset. nyt niillä alkoi se syysmyrsky juttu.
kohta pitää ottaa aamulääkkeet. ja mennä syömään.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. ulkona on vaan kamalan kylmä. pitää pukea lämpimästi kun menee ulos. illalla on varmaan jo aika viileää kun menee lenkille. jee. huomenna tulee lisää rahaa. ja huomenna pitää maksaa se yksi lasku. tekisi taas niin mieli päästä shoppailemaan. voisi alkaa suunnitella lahti reissua. ottaa jonkun kaverin mukaan ja lähteä. voisi käydä syömässä jossain ja sitten taas jatkaa shoppailua. ensi vuoden alussa voisi tehdä sen reissun koska silloin on alennus myynnit. mä haluaisin kovasti uuden guess laukun.
ei vaan nyt pysty kauheasti ostamaan semmoista. pitää alkaa kerätä rahaa säästöön sitä varten. niin saa sen sitten hankittua. voisi vaikka nostaa nyt 50 euroa säästöön. ja ensi kuussa sama juttu. sitten kun rahat on koossa niin sitten pystyy ostamaan sen.
housuja mä en tarvi koska mulla on niitä ihan riittävästi. joku uusi villapaita olisi kiva. seppälässä voisi olla niitä.
semmoisen voisi hankkia. jotkut maksoi siellä vaan 16 euroo. voisin käydä tänään katsomassa paja tunnin jälkeen. mutta en ole varma että ostanko vielä. pitää katsoa. tänään taas näkee osan lemmen viemästä. kokonaan en näe koska ollaan kaverin kanssa lenkillä.
lopun mä näen. mun kämppä on aika siistissä kunnossa. olen hieman jo siivonnut. huomenna on taas siivouspäivä niin ei ole sitten kauheasti siivottavaa. eilenä sain pestyä lakanat. ja pari pyyhettä.
tästä päivästä tulee ihan ok päivä :3 on ohjelmaa. aika kuluu nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.