IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

blogi !Sunnuntai 26.10.2014 16:52

ihanaa päästä vihdoin ja viimein kirjoittamaan tänne blogia! irciä ei ole nyt viime päivinä pystynt käyttämään.
on ollut mukava viikonloppu. oon ollut poikaystävän luona.
ollaan pelattu steamia. yhtä rooli peliä. mikå vaikutti kivalta. nimeä en muista tällä hetkellä. fiilis ja olo tila on ollut hyvä tällä hetkellä. pääsi viettämään viikonloppua. sipsiä ja suklaata on tullut syötyä. poikaystävä osti mulle panda suklaa rasian <3 en ole vielä syönyt sitä. syön sen sitten seuraavan viikon viikonoppuna.
animea on tullut nyt paljon katsottua tänä viikonloppuna.
aloitin katsomaan jopa tokyo ghoulia. hyvä anime :3 sitten olen katsonut noita uusia sarjoja. ostin uusimman anime lehden viime perjantaina. olen melkein lukenut sen.
eilenä sain maksettua loput laskut. tilille jäi vielä kivasti rahaa.
kohta vaihtuu taas kuu niin saa lisää rahaa. tekisi niin mieli päästä shoppailemaan. huomenna taas kuntosalille. kaverin kanssa.
eilenä en jaksanut katsoa bbtä niin laitoin sen tallennukseen. tänään pitää katsoa se talk show. menen parhaan kaverin luokse katsomaan sen. jos mua alkaa väsyttää niin laitan sen tallennukseen ja katson sen seuraavana päivänä. huomenna menen varmaan kaupassa käymään. huomenna en näe lemmen viemää koska olen salilla silloin. ai niin sen roolipelin nimi oli dragon quest mitä pelattiin poikaystävän kanssa. mä tykkäsin siitä pelistä :3 perjantaina kun käytiin poikaystävän kanssa robbarissa niin ostin x boxin ohjaimen. minkä voi liittää tietokoneeseen ja käyttää joissakin steamin peleissä. ajattelin ostaa tuon final fantasy seiskan steamista.
maskoi vaan 13 euroa. sen on kyllä yksi parhaista peleistä mitä olen pelannut. ja nyt on kiva taas pelata jotain tosi pitkän tauon jälkeen.
tykkään eniten noista roolipeleistä. ja on kiva pelata jotain pelejä poikaystävän kanssa. kohta pitää taas mennä verikokeisiin. kuu vaihtuu kohta. psykologi mulla oli vissiin huomenna ? no se selviää sitten. jos se on huomenna niin saa sen pois alta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.