IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai :3Maanantai 03.11.2014 10:19

en meinannut millään herätä. mutta pääsin ylös ja aloin keittämään kahvia. mulla ei ole tänä aamuna mitään ohjelmaa. lenkillä ajattelin käydä ruoan jälkeen. olin eilenäkin kaverin kanssa lenkillä. ei onneksi satanut vettä. mulla on tällä hetkellä aika hyvä olo.
eilen illalla mua taas itketti ja jotenkin ahdisti. kun sain itkettyä niin se helpotti oloa. eilenä ei kauheasti maistunut ruoka. koitin silti syödä jotain. oli taas nälkä päivä. tänään yritän syödä vähän enemmän.
mun mielikuvitus laukkasi taas eilenä. se oli tosi ärsyttävää.
nyt ei onneksi enää laukkaa. pystyn ajattelemaan järkevästi.
tänään on onneksi kuntosali illalla. kiva mennä sinne :) kaverin kanssa.
tulee varmasti hyvä tunti. mun pitäisi pelata dragon quest peliä.
voisi tänään ehkä vähän pelata. animea aijon tänään katsoa.
mulla on paljon aikaa niin kerkeää. en jaksanut katsoa eilenä bbtä. menin nukkumaan jo yhdeksän jälkeen. laitoin sen tallennuksee. en edes vielä tiedä että kumpi tippui bbstä. pitää käydä bbn sivuilta katsomassa kun olen kirjoittanut tän blogin.
salkkarit pitää katsoa tänään. perjantaina en nähnyt.
tänään en näe lemmen viemää. pitää katsoa se sitten huomenna aamulla taas. huomenna tulee rahaa :) jee. koitan olla tuhlaamatta paljoa. tekisi niin mieli ostaa kaikkea kivaa. mutta. kyllä sekin sitten tulee jossain vaiheessa. shoppailu. kohta on mun yhden kaverin pikku joulut joulukuussa. mä ja mun parhaat kaverit on kanssa tulossa sinne. aijotaan olla yötä. ajattelin silloin ainakin juoda.
mutta en niin paljoa että tulee huono olo. tulee varmasti hauskaa.
ja kiva nähdä pitkästä aikaan sitä kaveria.
en vielä tiedä että mitä joisi silloin. varmaan up cideriä, karpalo lonkeroa ainakin pari tölkkiä. se on mun lempi juoma. mä juon sitä melkein aina. väkeviä en aijo juoda. jos mä juon niitä niin silloin mulle tulee se huono olo. en ole koskaan onneksi oksentanut kännissä. tai krapulassa. tiedän sen mun rajan paljon pystyn juomaan ettei tule huono olo. ja kaverit katsoo etten koske salmari pulloon. :D se on petollinen juoma. kerran join sitä niin paljon että taju meinasi mennä. ja tuli huono olo. ja muisti meinasi mennä.
en ole sen jälkeen juonut sitä. tänään pitää taas jakaa lääkkeet dosetteihin. viikon lääkkeet. nyt ei ainakaan tarvi vähään aikaan hakea lääkkeitä apteekista. hain viime viikolla.
nyt niitä riittää joksikin ajaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.