IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tahtoo shoppailemaan !Keskiviikko 05.11.2014 08:33

kseskivikko. tänään on paljon ohjelmaa luvassa. mulla on kokki ryhmä aamulla, verkokeet, paja, ja illalla kuntosali. vauhdikas päivä tiedossa.
aika kuluu varmasti nopeasti.
eilenä juteltiin skypessä poikaystävän kanssa meidän suhteesta. kyselin että missä mennään. ja että haluaako hän olla vielä mun kanssa. poikaystävä sanoi että haluaa olla mun kanssa.
ja että rakastaa mua. tämmöinen tilanne oli pari vuotta sitten myös.
nyt se tuli taas. oon nyt miettinyt pari päivää tätä juttua. mutta helpotti että sain sanottua mitä ajattelin. kaikki on siis hyvin.
mun fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä.
ruokakin on maistunut. toistaiseksi.
eilenä oli kiva katsoa salkkarit. ulla on niin paras. yksi mun lempi hahmoista :) näin eilenä myös lemmen viemää. tänään en näe koska on kuntosali. katson uusinnan taas huomenna aamulla.
saa nähdä kerkiänkö verikokeisiin ajoissa. kun olen syönyt kokkiryhmässä niin pitää varmaan heti lähteä sinne terveyskeskukseen että kerkiän. menen kävellen sinne.
sitten kun olen käynyt siellä niin ei tarvi kuukauteen mennä.
kiva mennä taas kuntosalille tänään. kaverin kanssa.
eilenä lueskelin vähän mangaa. ostin deadman wonderland manga kirjan toisen osan. olen alkanut sitä keräämään. ihan hyvä sarja.
animea en eilenä katsonut. huomenna aijon katsoa koska silloin mulla on aikaa paljon. huomenna ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä. toiminta tunti on ja siivous. en vielä tiedä että lähdenkö viikonlopuksi lomille. vai olenko täällä. saa nyt nähdä.
selviää kyllä. kävin eilenä seppälässä mutta en löytänyt mitään kivaa. säästyi ainakin rahaa. parhaan kaverin kanssa suunnitellaan shoppailu reissua lahteen. käydään varmaan tämän vuoden puolella.
siitä tulee kivaa. voi rauhassa kierrellä liikkeissä. käydään syömässä jossain ja kahvilla. ja sitten taas pyöritään liikkeissä.
mä haluaisin ostaa kovasti uudet kengät ja laukun.
mulla on niitä paljon mutta tahtoo uudet :D
kenkiä ja laukkuja ei ole koskaan liikaa :) mä olen myös nyt suunnitellut että kävisin parturissa. mä haluaisin vaaleita raitoja hiuksiin. en vielä tiedä että missä laittaisin. jossain missä ei ole kamalan kallista. näyttäisin vähän erilaiselta kun olisi ne raidat.
piristäisi ulkonäköä :) olen myös harkinnut että alkaisin taas meikkaamaan. en ole vuosiin meikannut. saa nähdä että onnistunko siinä enää. ajattelin käydä sokosessa katsomassa niitä meikkejä.
haluaisin myös uutta haju vettä. mulla on escadaa vielä jäljellä. voisi sen käyttää eka loppuun. se on hyvän hajuista haju vettä.
sokoksessa on kalliita hajuvesiä. jotkut voi maksaa jopa 70 euroa. en aijo ostaa niin kallista. joku mikä maksaa 30-50 eruoa.
odotan innolla shoppailu reissua :) se piristää varmasti !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.