IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai. siivous päivä.Torstai 06.11.2014 08:28

kohta olisi taas viikonloppu. en tiedä että mitä tekisi. menen ehkä poikaystävän luokse. tai olen karissimossa. saa nähdä.
kohta pitää alkaa siivoamaan koska on siivous päivä. mun kämppä on aika sotkuinen. tänään pitää myös katsoa lemmen viemää uusinta.
oli hyvä tunti eilenä salilla. tuli hiki ja hyvä fiilis.
tänään menen varmaan taas lenkille. illalla. voisi pyytää kaveria mukaan. ei tarvi mennä yksin. tänään aijon käydä robbarissa.
käyn ostamassa vähän meikkejä. saa nähdä paljonko menee sitten sitä rahaa. mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. :)
tästä on tulossa ihan hyvä päivä. on jonkin verran ohjelmaa.
eikä tajusin juuri että en vissiin muistanut laittaa eilistä bb jaksoa tallennukseen. ei voi mitään. tänään koitan muistaa laittaa tallennukseen. tuntuu nyt oudolta kun ei pysty katsomaan eilistä bb jaksoa. animea voisi katsoa tänään.
huomasin eilenä että mun teki kauheasti mieli siiderii tai lonkeroo.
voisi taas ehkä juoda kun menee lomille. pitää katsoa.
voihan sekin olla että mun mieli muuttuu.
jos en juo niin ainakin säästän siinä rahaa. ruokakin on maistunut nytten. ei ole ollut nyt sellaisia nälkä päiviä. että on nälkä eikä pysty syömään. se on jännä että syömishäiriöitä on monenlaisia. onneksi en sairasta bulimiaa tai anoreksiaa. se olisi vielä pahempi.
sairastuin syömishäiriöön noin 5 vuotta sitten. kerran olin niin ali painoinen että meinasin joutua sairaalaan. mutta nyt mun paino on onneksi noussut. ja veren paineet on hyvät. jaksaa tehdä enemmän asioita. liikunta on yksi niistä. siitä mä saan nautintoa. mutta en todellakaan aijo mihinkää laihdutus kuurille. mä olen tyytyväinen mun painoon ja tunnen itseni hyvännäköiseksi. ja kauniiksi.
hiuksiin haluaisin niitä vaaleita raitoja. pitää vaan nyt selvittää että missä on halvinta laittaa täällä orimattilassa. myrskylässä on halpaa. kun menee joskus kotona käymään niin varaa sieltä parturissa ajan. pitää vielä hiukan miettiä.
huomenna aijon käydä kaupassa. tänään en jaksa. käyn vaan siellä robbarissa tänään. pitää varmaan käydä taas pankin sivuilta katsomassa että paljonko mulla on rahaa. huomenna on tulossa lisää :) tosi hyvä että perjantaina. pääsee vähän tuhlailemaan ;)
kohta pitää taas ottaa aamulääkkeet. ja syödä vähän jotain. sitten siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.