IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pääsin nettiin vihdoinkin !Tiistai 11.11.2014 08:18

vihdoin ja viimein pääsin nettiin! kun olin poikaystävän luona niin mun koneeseen laitettiin sen netti. sitten kun lähdin niin se unohdettiin vaihtaa mun omaan. eilenä illalla saatiin sitten puhelun kautta mun oma netti takaisin. oli ihan älyttömän tylsää eilenä kun ei päässyt nettiin. kävin robbarissa kuluttumassa aikaa, ostin uusimman cosmopolitan lehden, luin sen. aikaa sain kulutettua ompeluryhmässä. pyörin myös kämpässä ympyrää ja join teetä. onneksi kuntosali oli eilen illalla niin oli jotain tekemistä. oli hyvä ja tehokas tunti. hyvä fiilis tuli sen jälkeen. mun kaveri ei ollut tällä kertaa mukana.
menin sinne yksin. tänään käyn kaupassa. tulee samalla lenkkeiltyä. saa raitista ilmaa. tänään olisi sähly taas. varmaan taas miehet vastaan naiset. mun paras kaveri ei pääse pelaamaan koska se on töissä. en eilenä nähnyt lemmen viemää mutta tänään katson uusinnan.
kaverin kanssa katsotaan taas illalla lemmen viemää.
laitoin taas bbn tallennukseen niin katson sen tänään kun tulen kaupasta. animea voisi myös katsoa tänään. en ole varmaan nyt viikkoon katsonut. siivosin vähän mun yhtä hyllyä eilenä kun oli tylsää.
pyyhin pölyjä. eilenä jaksoin valvoa yhdeksään asti. katsotiin taas parhaan kaverin kanssa salkkarit,uusi päivä ja sinkku laiva. ihan hyviä ohjelmia. mun fiilis on vielä tällä hetkellä hyvä. mutta se varmasti vielä muuttuu tämän viikon aikana. johtuu menkoista mitkä alkaa. varmaan alkaa vituttaa ja ahdistaa ja vaikka mitä.
silloin pitää syödä suklaata. en edes vielä tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. se selviää sitten. joko olen täällä karissimossa tai poikaystävän luona. saa nähdä. eilenä yritin syödä mutta huomasin että mun ruoka annokset oli aika pieniä. pitää nyt yrittää syödä enemmän. se ei ole aina helppoa.
mutta yritän parhaani. saa nähdä että mitä meillä on tänään ruokana. toivottavasti jotain hyvää. eilenä oli vispi puuroa mutta ei kauheasti maistunut. onneksi sai sen kanssa ruisleipää.
yli viikon päästä tulee lisää rahaa. odotan yhtä laskua niin saa senkin sitten maksettua. mulla on tilillä kivasti rahaa mutta koitan nyt olla kauheasti tuhlaamatta. kyllä se shoppailu reissu vielä tulee :) se on varma. odotan innolla ^^ pitää sitten lähteä kaverin kanssa :) lahteen. tänään voisi käydä taas seppälässä vähän pyörimässä ajan kuluksi. en aijo ostaa mitään. vaikka siellä olisi kaikkea kivaa.
tänään pitää pestä taas pyykkiä. pitää laittaa vähän vaatteita ja lakanoita pesuun. sitten ei tarvisi viikkoon pestä pyykkiä.
pesen aamulla tai iltapäivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.