IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai taas kerran.Maanantai 22.12.2014 08:20

maanantai. uusi viikko alkaa taas. oli kyllä mukava viikonloppu. oli kiva nähdä poikaystävää. <3 ja viettää sen kanssa aikaa.
tänään mulla on vaan ohjelmassa kuntosali. ja käyn varmaan kaupassa taas. tuossa päivällä. pitää hakea muutama juttu.
tulee samalla lenkkeiltyä. tänään varmaan pelaan taas final fantasya.
eilenä pelasin melkein kolme tuntia taas. siihen jää helposti koukkuun.
hyvä peli pakko myöntää. mä käytän x boksin ohjainta. ostin sen pari kuukautta sitten robbarista. sillä on helpompi pelata ja ohjata kun taas näppäimistöllä. eilenä katselin vaan yhden jakson animea :D ei pystynyt kauheasti keskittymään tällä kertaa. tänään voisi taas yrittää katsoa. mun fiilis on hyvä tällä hetkellä :) ajattelin varmaan huomennakin mennä salille. kuluttamaan aikaa.
keskiviikkona lähden sitten joulun viettoon. kotiin pariksi päiväksi.
tulen takaisin karissimoon perjantaina. huomenna tulee rahaa. taas. onneksi. saa maksettua kaikki loput laskut. puhelin laskun ja sen yhden toisen. mun pitää parin viikon päästä taas ostaa kolmen kuukauden e-pillerit. niihi menee se 40 euroa. aika paljon.
mutta niitä on sitten joksikin ajaksi. sitten kun menee taas psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon leponexin. saa sitten ensi kuussa taas lääkkeitä. ai niin. salkkarit jäi nyt tauolle. mitä mä nyt katson parhaan kaverin kanssa? jotain. mitä nyt ikinä tulee telkasta. sinkku laiva vissiin tulee tänään liviltä.
se pittää katsoa ainakin. lemmen viemää en näe tänään koska olen salilla silloin. katson sen siis vasta huomenna aamulla kun tulee uusinta. mulla on varmaan kohta taas punnitus. saa nähdä että paljon painan? varmaan on pysynyt aika samana. toivottavasti. itseni mielestä en ole laihtunut yhtään. huomaisin jos olisin. mutta se on hyvä juttu että tunnen itseni hyvännäkoiseksi. mulla on hyvä vartalo ja olen siitä ylpeä. eniten tykkään mun vatsasta koska se on litteä. no tissit on mitä on. olen niihinkin ihan tyytyväinen.
mun jaloista en tykkää koska mulla on koko 41. liian iso.
olisipa se joku 38 vaikka. just ja just löydän kengät koolla 41.
tai 40 koko menee. nyt mulla on ainakin kenkiä toistaiseksi.
en aijo ostaa nyt vähään aikaan niitä. enkä laukkua.
uusia sukkia pitäisi ostaa. ja alusvaatteita. seppälässä voisi olla jotain. pitää katsoa tuossa ensi kuussa. jos vaikka silloin ostaisi.
saa varmaan aika halvalla jos on ale myynnit.
käytin viikonloppuna noita mun uusia kenkiä. kävelin ihan hyvin niillä enkä kaatunut. aivan ihanat kengät <3 aika yllätys että maksoi vaan 30 euroa. toivotaan ettei hajoa. seuraavan kerran kun menee kärkkäiselle niin sieltä voisi sitten taas katsella vähän noita kenkiä. jos sitten ostaa sieltä jossain vaiheessa. mutta ei nyt. siellä on aika kivoja korkea korkoisia kenkiä. ja kivoja vaatteita siellä on joskus.
pitää kyllä joskus päästä sinne :) rakastan shoppailua <3
olen siitä iloinen ja tyytyväinen että lopetin silloin vuosia sitten tupakoinnin. sillä rahalla pystyy ostamaan kaikkea kivaa. mielummin kengät,laukku kun taas tupakka. enkä haise pahalle :) mutta. jotkut polttaa jotkut ei. oma valinta. en tuomitse ketään. mun kaverit polttaa. poikaystävä ei polta. eikä mun perhe polta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.