IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kohta uusi vuosi. :)Tiistai 30.12.2014 08:07

huomenna on tämän vuoden viimeinen päivä. vähän tää vuosi meni nopeasti. olen menossa pariksi päiväksi poikaystävän luokse. viettämään uutta vuotta :) <3 poikaystävällä on nyt pari päivää vapaata töistä koska on uusi vuosi. hakee mut tänään illalla taas kun pääsee töistä. uuden vuoden kunniaksi pitää ostaa tietysti juotavaa :D
lonkeroa ja siideriä. ja ehdottomasti sipsiä. ostan noita ranch sipsejä. ne on hyviä :) mun lempi sipsejä. ja jotain ruokaa pitää ostaa.
tänään pääsen taas käyttämään mun uusia kenkiä mitkä ostin viimeksi.
sain eilenä maksettua pari laskua ja tilille jäi vielä kivasti rahaa.
oon nyt maksanut kaikki tämän kuun laskut. eilenä innostuin jopa pesemään pyykkiä. yleensä pesen tiistaisin mutta ajattelin eilenä että nyt pesen. ei tarvi taas viikkoon pestä. olin eilen illalla kuntosalilla. olin siellä jotain 45 minuuttia. tein rauhassa liikkeitä ja tuli hyvä olo sen jälkeen. kävin eilenä robbarissa ostoksilla. ostin hoito ainetta ja teetä.
meinasin ostaa lumenen ripsi värin mikä olisi maksanut 14 euroa mutta ajattelin että sillä rahalla saa paljon muuta. ja mulla on vielä tota vanhaa ripsi väriä vileä jäljellä. tänään pitää taas meikata kun lähtee liikenteeseen. näytän sitten nätiltä. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä laittaisi päälle. enköhän mä jotain löydä kaapista. aijon laittaa ne yhet tumman farkut. sopii mun kenkien kanssa. ja nahka takin. en tiedä oikeen että minkä laukun ottaisi käyttöön. mutta kyllä sekin selviää. mulla on tosi hyvä fiilis :) tuntuu että olisi perjantai vaikka on tiistai. outoa lähteä taas lomille keskellä viikkoa.
mutta ei haittaa :) käy mulle. pitää viikonloppuna pelata taas final fantasya. eilenä pelasin sitä. tänäänkin voisi pelata. päivällä ja ehkä illalla. kun tekee mieli. en ole katsonut vähään aikaan animea. koitan katsoa jotain taas viikonloppuna. alan kohta kaivamaan vaate kaappia ja etsimään mun vaatteet mitä laitan päälle.
mun paras kaveri lähtee vasta huomenna lomille viettämään uutta vuotta. näemme sitten tämän viikon perjantaina. luvattiin että tekstaillaan tänään pitää käydä taas kylillä asioilla. samalla tulee heitettyä lenkki. saa raitista ilmaa. sen jälkeen kun on käynyt niin voisi keittää teetä. olen syönyt joten kuten. en kamalasti. mutta jotain. viikonloppuna tulee ainakin syötyä kun on kaikenlaisia herkkuja. sipsiä ja suklaata. syön sitten niitä ja jotain ruokaa sen lisäksi. ostan taas varmaan noita mikro ruokia jos ei jaksa tehdä ruokaa. mutta. sen näkee sitten. kumminkin on jotain ruokaa.
pitää siivota taas keittiö. ja tiskata kaikki kupit. ja viedä roskat ennen kun lähtee lomille. pitää siivota kämppä ennen kun lähtee.
on sitten kiva palata kun on siistiä. pitää huomenna muistaa että ei ota lääkkeitä. koska juon huomen illalla. tänään otan vielä normaalisti lääkkeet. mutta en silloin jos juon. jos söisin lääkkeet ja joisin siihen päälle niin laatta lentää. on tullut testattua. ei ollut kivaa.
varmaan juon taas neljä, viisi juomaa. pari siiderii ja pari lonkeroo ainakin. pitää ehdottomasi ostaa karpalo lonkeroa. sen on mun lempi juoma. nams ^^ on hyvää. pitää ostaa pari tölkkiä niitä.
ja varmaan taas up ciderii. päärynän makuista. yksi pullo sitä ja neljättä juomaa en ole vielä päättänyt. se selviää sitten kaupassa että mikä se on. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.