IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi vuosi. :)Keskiviikko 31.12.2014 13:19

tuntuu oudolta että on keskiviikko. tuntuu että olisi lauantai.
heräsin tuossa tunti sitten. ja äsken tuli harrastettua seksiä. kivaa :)
tuli eilenä ostettua juomat kaupasta. ostin rekorderlig siideriä ja karpalo lonkeroa. ja ranch sipsi pussin minkä syön tuossa illalla.
mukavaa olla täällä poikaystävän luona :) <3
eilenä pelasin final fantasya muutaman tunnin ja nyt olen taas jumissa. kyllä mä pääsen jossain vaiheessa siinä eteen päin. pitää vaan pelata.
eilenä mun vatsa oli aika sekaisin. kaikki tuli pihalle. ja vatsa oli hiukan kipeä. mutta nyt se on parempi onneksi.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. voi ottaa vaan rennosti. ruokakin on maistunut. onneksi. olen syönyt myös vähän suklaata.
kauppaan meni eilenä rahaa noin 30 euroa. ei kauheasti.
pärjää pari päivää. kohta voisi taas pelata. aijon tänään steamista ostaa tuon final fantasy 8 pelin. se on alennuksessa. vähän yli 6 euroa. pitää ostaa kun on vielä tarjouksessa. on sitten taas pelattavaa.
animea voisi katsoa tänään myös. illalla alan sitten juomaan ja viettämään uutta vuotta. kiva ilta tiedossa :) pitää valvoa jonkin aikaa.
tämän viikon perjantaina mulla on verikokeet. aamu päivällä. pitää sinnekkin mennä. menen taas kävellen sinne. viikonlopun olen sitten karissimossa. mun kaverit on myös silloin paikalla. vietän niiden kanssa aikaa. perjantaina mulle on vissiin tulossa taas rahaa. mikä on tietysti hyvä juttu. voisi shoppailla. kun on alennus myynnit. voisi löytyä jotain kivaa. tahtoo shoppailemaan. menen sitten kavereiden kanssa. uudet housut pitäisi ostaa. ja vähän meikkejä.
laukkua tai kenkiä en osta nytten. katsoo sitten myöhemmin.
jos ostaisi taas. mutta. tämä vuosi on ollut hyvä vuosi. paljon hyviä muistoja :) toivottavasti ensi vuosi on samanlainen.
tulikin siitä mieleen että olen ollut poikaystävän kanssa kohta 5 vuotta. :) <3 rakastan häntä tosi paljon. ja hän minua.
aika on kulunut kyllä aika vauhdilla. kun ollaan oltu yhdessä.
mä ja mun paras kaveri ollaan tunnettu kohta 8 vuotta. pisin kaveri suhde koskaan. aivan ihana ystävä :) näemme melkein joka päivä. asuu ihan naapurissa. menen aina sen luo iltaisin juttelemaan ja katsomaan telkkaa. ymmärrämme toisiamme.
tänään pitää katsoa lemmen viemää. eilenä näin puolet.
poikaystävä tuli hakemaan mut silloin siihen aikaa.
niin en nähnyt loppuun. tulisipa jo salkkarit. niitä odotellessa.
jäi jännään kohtaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.