IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu :)Perjantai 23.01.2015 08:04

se olisi taas perjantai :) ihanaa. kiva lähteä lomille poikaystävän luokse. ihana nähdä sitä <3 ei olla nähty kahteen viikkoon.
on ollut ikävä. lähden taas illalla. poikaystävä hakee mut sitten kun pääsee töistä. näen puolet lemmen viemästä illalla. poikaystävä on jotain puoli kuuden aikaa täällä.
eilenä kävin taas tekemässä terveys keskusessa tein pissa testin taas. jos nyt ei tarvi vähään aikaan enää tehdä sitä. toivon ainakin.
aloitin eilenä katsomaan uutta anime sarjaa. sen nimistä kuin: "Dakara boku wa h ga dekinai" se on aika pervo sarja. mutta samalla aika hauska. olen katsonut pari jaksoa. tänään aijon katsoa lisää päivällä. aijon mennä tänään pajalle kuluttumaan aikaa. ja käydä kaupassa. pitää ostaa teetä. alkaa kohta loppumaan. tänään on kymmeneltä naisten ryhmä. ollaan menossa mega myynti arenalle. aijon jättää lompakon kotiin niin en ainakaan osta mitään. ja jos ottaisin lompakon mukaan niin tulisi jotain heräte ostoksia.
onneksi mun kaveri on mukana. sanoin sille että vahtii etten osta mitään. oon tämän kuun shoppailut tehty. nyt rahaa saa mennä ruokiin ja juomiin. varmaan mulla menee se 30 euroa. ei onneksi paljoa.
tänään aijon ottaa käyttöön ne mun uudet kengät :) toivottavasti en lennä niillä. tuolla ulkona voi olla liukasta. eilenä mulle ei maistunut oikeen ruoka. ehkä tänään maistuu. koitan tänään syödä edes jotain niin jaksan tämän päivän. tavoite on se että kun menen syömään niin koitan syödä vatsan täyteen. syön vielä päivällisen tänään ennen kun lähden lomille. eilenä mulla oli väsynyt fiilis. jos olisin tänään pirteämpi. yritän olla. ainakin saan raitista ilmaa kun menen kylille tänään. siellä on jonkin verran pakkasta.
pitää alkaa kohta pakkaamaan. otan mun kannettavan mukaan niin pystyy olemaan netissä ja kirjoittaa blogia. animea aijon katsoa viikonlopun aikana. sitä sarjaa taas mitä katsoin eilenä.
aijon syödä samalla sipsii. pitää ostaa ranch sipsejä. ne on mun lemppareita. synttäreiden kunniaksi. ja tietysti suklaata.
aijon tänään laitaa mun uudet housut jalkaan. ne harmaat mitkä ostin viimeksi. maksoi vaan 30 euroa. tosi hyvät jalassa. ja ne vaaleat housut mitkä ostin. nyt ei tarvi vähään aikaan ostaa housuja. pärjään noilla nyt ihan hyvin. onneksi olivat alennuksessa.
tänään on varmaan tullut ne loput rahat. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa. saa maksettua pari laskua. en jaksanut pestä pyykkiä eilenä. pesen taas ensi viikolla. varmaan taas tiistaina.
silloin on aikaa varmaan. ohjaajat kertoivat eilenä meille asukkaille että maaliskuun puolessa välissä tehdään reissu. mennään jämsään. ollaan siellä yksi yö. ja nukutaan mökeissä. ihan kiva lähteä sinne kun mun molemmat kaverit on myös varmaan lähdössä myös. ei tarvi olla yksin. saa nähdä mitä tehdään reissun aikana. toivottavasti jotain mukavaa :) saadaan lisää tietoa siitä myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.