IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

karissimossa.Perjantai 30.01.2015 08:29

jippii. viikonloppu. olen nyt tämän viikonlopun karissimossa.
onneksi mun kaverit on myös viikonloppuna täällä niin on seuraa. poikaystäväkin on tulossa käymään. olisin mennyt lomille mutta mulla on edelleen vähän kirvelyä ala päässä. koitan saada itseni terveeksi niin on sitten kiva lomailla myöhemmin. otin eilenä sitä lääkettä. ja viikonloppuna pitää myös ottaa taas. ensi viikolla sitten pari kertaa viikossa. mulle sanottiin etten saisi kauheasti harrastaa seksiä. koska se saattaa aiheuttaa pahemman kirvelyn. en sitten harrasta. mulla on onneksi suklaata. seksin korvike.
eilenä mulla oli vähän masentunut olo ja väsytti. tänään on vähän parempi fiilis. :) johtuu varmaan siitä kun on viikonloppu.
voi nukkua pitkään ja valvoa. pitää ostaa limua tänään kaupasta. tekee mieli jaffaa. en jaksanut katsoa animea eilenä. tänään yritän katsoa vähän. olen menossa taas päivällä kaverin kanssa pajalle kuluttamaan aikaa. sinne saa mennä vapaa ehtoisesti. tulee samalla ulkoiltua kun kävelee sinne. se paikka on tuolla keskustassa.
join äsken ison kupin kahvia mutta väsyttää edelleen. kyllä mä herään jossain vaiheessa taas. tänään naisten ryhmässä ollaan menossa kirpputorille. se on täällä orimattilassa. toivottavasti löytyy jotain kivaa. apteekissa pitää myös käydä tänään. pitää hakea leponexia. ne uudet e-pillerit haen vasta ensi viikolla.
mulla on verikokeet ja psykologi samana päivänä. se oli vissiin tiistaina. mutta se on ihan hyvä että on samana päivänä niin saa nekin pois alta. tulee vaan vähän käveltyä. mutta no. saapahan siinä liikuntaa jos ei muuta. eilenä mulla oli taas vähän nälkä päivä. en syönyt paljoa. mutta tänään yritän taas syödä. tavoite on saada vatsa edes täyteen. niin jaksaa sitten. kohta pitää mennä taas aamupalalle. tänään voisi vähän meikata. sen kunniaksi kun on perjantai. kun poikaystävä on tulossa käymään niin sovittiin että käydää koti pizzassa hakemassa pizzat. en ole aikoihin syönyt pizzaa. huomenna aijon syödä. ja mun tekee mieli kauheasti noita irtokarkkeja. niitä pitää ostaa varmaan taas kilo :D katsotaan jotain leffaa taas. aijon mennä lenkille viikonloppuna kaverin kanssa.
ja juodaan taas teetä. ihan mukava viikonloppu tiedossa. katsoo jos vaikka sitten seuraavan viikon viikonloppuna menisi poikaystävän luokse. jos olen paremmassa kunnossa. koitan ajatella positiivisesti.
tuleehan noita viikonloppuja. ei maailma tähän kaadu.
kun ei tänä viikonloppuna voi mennä. tänään taas valvotaan parhaan kaverin kanssa. katsotaan salkkareita ja ehkä joku leffa.
parin viikon päästä on desucon :) sitä odotellessa. tänään pitää ostaa uusin animelehti. tulee tänään kauppoihin.
juhla numero. se lehti täyttää 10 vuotta. aika on mennyt nopeasti.
muistan kun sain sen ekan anime lehden. se oli jotain niin hienoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.