IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pizzaa :)Lauantai 31.01.2015 08:33

se olisi lauantai. heräsin äsken ja join ison kupin kahvia. tänään on tiedossa mukava päivä. poikaystävä tulee käymään. suunniteltiin että haetaan pizzat koti pizzasta, ostetaan kilo irto karkkeja ja katsotaan yksi kauhu leffa. en ole aikoihin syönyt pizzaa. nyt maistuu :)
ja irtokarkkeja en ole syönyt aikoihin.
eilenä käytiin naisten ryhmässä kirpparilla. mä löysin pari leffaa.
maksoi yhteensä 6 euroa. muuta en löytänyt. kävin eilenä kaupassa.
sain ostettua uuden animelehden ja mirai nikki 9 mangan. en ole vielä lukenut sitä mangaa. anime lehden olen jo lukenut.
eilenä katselin taas school days animea. enää pari jaksoa niin se on katsottu. kävin apteekissa eilenä ja sain leponexit hankittua. nyt on taas lääkkeitä joksikin ajaksi. eilenä maistui ruoka. ja tänäänkin maistuu koska syön pizzaa. sanoin ohjaajille etten tule syömään päivällistä koska mennään hakemaan pizzat poikaystävän kanssa.
mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä laitan tänään päälle. ajattelin laittaa ne mun uudet vaaleat farkut. olen käyttänyt niitä vaan kerran. taidan laittaa ne. menen taas tänä iltana parhaan kaverin luokse. olin sen luona myös eilen illalla. katsottiin salkkarit ja yhtä leffaa. menin jo nukkumaan ennen yhdeksää koska väsytti sen verran. tänään koitan valvoa pitempään. ja huomenna nukun pitkään. olen menossa huomenna mun yhen kaverin kanssa lenkille. ja kyläilemään. juodaan taas teetä ja jutellaan.
muuten on nyt hyvä fiilis. :) ihanaa viettää kavereiden kanssa aikaa.
mulla on kiva tiski vuori. pitäisi tiskata ja siivota keittiö. teen sen tänään jossain vaiheessa. menen varmaan nukkumaan vielä hetkeksi. menen aamu palalle ja sen jälkeen vielä pariksi tunniksi nukkumaan. meillä on punnitus tänään. olin yllättynyt että viikonloppuna ?! ohjaajat sanoi eilenä että on. no. näkee sitten paljon painan. uskon että paino on pysynyt samana. en tunne että olisin lihonut. varmaan painan taas sen 52 kiloa.
olen todella tyytyväinen että painan sen verran.
en ole liian läski tai liian laiha. juuri sopiva. tunnen itseni hyvän näköiseksi. odotan innolla kesää. pääsee käyttämään ihania kesä vaatteita. ja pitää ostaa sitten uusia vaatteita taas.
mun pitäisi ostaa uudet bikinit. kesällä sitten. jos menen uimaan.
mutta. kyllä se kesä tulee sieltä :) pääsee taas poikaystävän moottoripyörän kyytiin. katsoo jos vaikka kesälläkin menisi sinne desuconiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.