IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko :)Maanantai 09.02.2015 08:27

taas alkaisi uusi viikko. tänään on jonkiin verran ohjelmaa. aijon varmaan käydä kylillä tuossa päivällä. ompewlu ryhmä on iltapäivällä ja kuntosalille sitten taas illalla kaverin kanssa.
tänään aloitan syömään niitä uusia epillereitä. toivon että olisi hyvät niin ei joutuisi vaihtamaan. maksoin niistä sen 40 euroa.
kolmen kuukauden annos. ei heti lopu kesken. oli kyllä mukava viikonloppu poikaystävän kanssa. oli taas ihanaa harrastaa seksiä. olin ensin epä varma ja sanoin poikaystävälle että toivottavasti se kirvely ei ala sen seksin jälkeen. ei onneksi alkanut :) kaikki hyvin. otin eilen illalla taas sitä alapää lääkettä. onneksi sitä pitää ottaa vaan nyt pari kertaa viikossa. on auttanut tuhon kirvelyyn. syön vielä sitä lääkettä muutaman viikon. niin kauan kun on niitä pillereitä.
tänään yritän taas syödä. uskoisin että ruoka maistuu taas tänään. tavoite on saada vatsa täyteen niin jaksaa. en ota nyt paineita tuosta syömisestä. olen siitä tyytyväinen että paino on hyvä tällä hetkellä. toivon että pysyisi samana. eikä tippuisi paljoa. tunnen isteni vielä ihan hyvännäköiseksi. se on pää asia. ei ole ulko näkö paineita.
olen itsevarma. tänään ajattelin siivota kunnolla tämän mun kämpän. pitää laittaa vähän kenkiä järjestykseen ja takit naulakkoon. mun takit on kasana tuossa nurkassa. sohva pitää siivota. se on täynnä tavaraa,keittiö pitää siivota. laittaa vähän tavaroita järjestykseen. on sitten mukavampaa kun on siistiä.
nyt olisi motivaatiota siivota tuossa jossain vaiheessa.
mun tekee mieli mennä taas seppälään. sinne on varmaan tullut kivoja alusvaatteita. rintaliivit pitäisi ostaa. ja alkaa taas käyttämään. mä olen tosi huono käyttämään rintaliivejä. nyt voisi taas kokeilla. ja koittaa pitää niitä. olen sitten vähän taas naisellisempi. kesällä pitää ostaa uudet bikinit. mun vanhat on ihan kuluneet ja huonot. ja ne on sitä paitsi hävinnyt jonnekkin.
sitten kun tulee kesä niin pitää ostaa taas kesä vaatteita.
mulla on nytkin niitä aika paljon :D mutta pitäähän sitä uusia vähän ostaa. jos saa vaikka halvalla. odotan muutenkin kesää innolla. pääsee taas poikaystävän moottoripyörän kyytiin :)
mun kaveri pitää taas varmaan pippalot tuossa kesäkuun alussa. ollaan varmaan ulkona ja grillataan. pääsee viettämään kavereiden kanssa aikaa. ensi kuussa on kaverilla on pippalot. maaliskuun alussa. tulee varmasti hauskaa. pitää silloin taas juoda.
nyt on hyvä pitää vähän taukoa juomisesta. säästän samalla rahaa.
en viitsi ihan joka viikonloppu juoda. silloin tällöin.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosetteihin. onneksi mulla on nyt paljon lääkkeitä niin ei tarvi ihan heti käydä apteekissa.
ja kun kävin psykologilla niin nyt mun lääke reseptit on nyt uusittu jos lääkkeet alkaa loppumaan niin saan sitten lisää. aina kun käyn kerran kuussa psykologilla niin sille pitää aina sanoa että uusii noi mun lääke reseptit. saa sitten niitä. ensi kuussa mulla on se hoitoneuvottelu. siihen keskusteluun tulee lääkäri,psykologi ja mun oma ohjaaja. puhuttaan mun tilanteesta mikä se on ja miten siitä sitten eteenpäin. ihan hyvin menee varmaan se keskustelu.
koitan olla liikaa jännittämättä. mutta. siihen on vielä aikaa.
ei tarvi kauheasti sitä miettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.