IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa taas.Maanantai 16.02.2015 08:17

taas alkaa uusi viikko. viime viikko meni vähän hitaasti kun odotti desuconia. tää viikko menee varmaan aika äkkiä. mutta. hyvä fiilis tällä hetkellä. :) odotan innolla viikonloppua. pääsen kotiin.
poikaystävä kävi eilenä mun luona ja se oli ostanut mulle ison kasan suklaata <3 oli kyllä ihana nähdä sitä. käytiin kaupassa hakemassa vähän leffa mässyä ja katsottiin leffa. ja tietenkin harrastettiin seksiä. näemme poikaystävän kanssa seuraavan parin viikon päästä. poikaystävä lähtee ensi viikon viikonloppuna reissuun. tulee kyllä ikävä. mutta. onneksi on puhelin ja skype. soitellaan joka päivä.
kuulee edes toisen äänen.
tänään pitää käydä kaupassa. ompelu ryhmä on tänään missä mä en ikinä tee mitään koska en ole kiinnostunut :D mä vaan aina istun sen tunnin ja katson kun toiset virkkaa tai kutoo jotakin. kuntosali on taas illalla. sinne pitää päästä. mennään kaverin kanssa. nyt en aijo kyllä herkutella ainakaan viikkoon. eilenä tuli syötyä taas suklaata ja sipisä dippi kastikkeen kanssa. ihan hyvä että sali on tänään ja mä saan myös liikuntaa kun käyn kylillä kaupassa.
eilenä katselin vähän animea. tänään pitää katsoa lisää aijon katsoa "the idol masteria" ihan hyvä anime. tykkään kovasti :) olen katsonut sitä jo 8 jaksoa ja niitä jaksoja on 26 muistaakseni.
vielä on paljon jäljellä. pitää ostaa tänään lisää teetä kaupasta. alkaa taas kohta loppumaan. syöminen on mennyt tosi hyvin taas. ruoka on maistunut. ei ole ollut ongelmaa. eikä mulle ole tullut onneksi yhtään mitää ahdistusta tai huonoa oloa. hyvin on nyt taas mennyt. toivon että menee vielä hyvin pitkään. päivä kerrallaan mennään. jee. tänään tulee taas salkkarit ja uusi päivä. pitää katsoa.
huomenna on taas sähly. varmaan miehet vastaan naiset. musta vähän tuntuu että miehet voittaa taas. sen näkee sitten.
mutta. ainakin saa taas liikuntaa. enää muutama päivä niin tulee sitä rahaa taas. saa maksettua sen yhen laskun. mun pitäisi ostaa uudet kuulokkeet. että pystyisi kuuntelemaan musiikkia puhelimella. pitää hankkia semmoiset nappi kuulokkeet. edelliset meni rikki. yleensä kuuntelen musaa kun käyn kylillä asioilla tai lenkillä. nyt tuntuu oudolta kun ei pysty kuuntelemaan. pitää käydä tuossa tokmannilla jos sieltä löytyisi jotkut kuulokkeet.
ei varmaan maksa paljoa. onneksi mulla on rahaa ostaa ne.
ensi kuussa sitten shoppailu reissu kavereiden kanssa :) mennään joku viikonloppu. pitää vähän suunnitella vielä. mutta varmasti tulee kivaa. saa nähdä mitä löytää. ja ne kaverin pippalot on myös ensi kuun alussa. sinne pitää ehdottomasti mennä :) joka kerta on ollut hauskaa. ja kavereiden kanssa ollaan aina oltu yötä siellä.
pitää vähän suunnitella mitä silloin juo. varmaan taas karpalo lonkeroa totta kai. ja jotain muuta. psykologi mulla on taas ensi kuun alussa ja se hoito neuvottelu myöhemmin.
onneksi niihin on vielä aikaa. ei tarvi kauheasti miettiä niitä. mutta uskon että se hoito neuvottelu menee ihan hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.