IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pulkka mäkeen :DKeskiviikko 18.02.2015 08:18

viikon puoli väli. kohta se viikonloppukin tulee :) eilenä oli ihan hyvä päivä paitsi illalla oli vähän kiukkuinen ja kireä olo. tänään pääsee pulkka mäkeen pajalla ja salille illalla purkamaan paineita.
kiva mennä pulkka mäkeen :D me käydään aina joka vuosi pajalla siellä. se mäki on tosi jyrkkä ja siitä on kiva laskea.
saa siinäkin liikuntaa kun menee kävellen mäkeä ylös.
eilenä sählyssä naisten joukkue voitti! :) saatiin 15 maalia ja jätkät vaan 7 maalia. kyllä tuuletettiin. oli hyvä peli.
eilenä katsoin taas idolmaster animea muutaman jakson. pitää katsoa jos tänäänkin kerkeisi katsomaan animea. ennen kun menee salille.
mulla alkaa kuntosali tunti puoli kuudelta ja kestää tunnin. kun tulen salilta niin kerkeää vielä hetken skypettää poikaystävän kanssa.
sain eilenä pestyä pyykkiäkin. ja olen edelleen syönyt hyvin.
eilenä oli ihan hyvät ruoat. hernekeittoa, pastaa ja kinkku kastiketta. nam. kävin eilenä tokmannilla. se on ihan tuossa karissimon vieressä. löysin nappi kuulokkeet puhelimeen. maksoi vaan 13 euroa. nyt pystyy taas kuuntelemaan musaa. menin koko tokmannin läpi. en ostanut mitään muuta. puuroa pitää ostaa huomenna lisää. aijon mennä kauppaan huomenna. tulee samalla lenki heitettyä. menen ehkä huomenna iltapäivällä tunniksi salille.
kerkeää käydä ennen ruokaa. menen toiminta tunnin jälkeen.
ensi viikolla on hiihto loma viikko niin ei ole naisten kuntosalia. mutta aijon silti käydä maanantaina ja keskiviikkona. olen siellä sitten molempina kertoina sen tunnin. tänään on aamulla kokki ryhmä. tehdään taas aika hyvät ruoat. mä teen nyt tällä kertaa jälki ruoan. se oli muistaakseni kinuski puolukka rahka. no. saa nähdä tuleeko siitä hyvää. pitää syödä taas hyvin että jaksaa sitten pulkka mäessä. kämppää pitää siivota. aijon tänään vähän aloitella. niin huomenna aamulla ei ole sitten kauheasti siivottavaa.
tästä on tulossa varmaan ihan mukava päivä. on ainakin tekemistä. ja saa samalla liikuntaa :) onneksi mun kaveri on kaikissa tämän päivän ryhmissä. on seuraa. mulle iski taas vaate kriisi. en tiedä että mitä pistän päälle. pitää kaivaa vaate kaappia. ajattelin varmaan laittaa jonkun villa paidan ja farkut.
mun teksisin niin mieli ostaa uusia vaatteita. katsoo jos ostaa ensi kuussa. kun mennään lahteen kavereiden kanssa.
mulla alkaa jo olla taas ikävä poikaystävää. näemme silloin seuraavan viikon viikonloppuna. menen sen luokse taas. kyllä tää aika menee äkkiä. sitten on taas kiva nähdä <3
kohta pitää ottaa aamulääkkeet. ja mennä aamupalalle. join äsken ison kupin kahvia. nyt olen hereillä. jaksaa tämän aamun.
onneksi kerkeää levätä hetken pulkka mäen jälkeen ennen kun menee salille. no. ainakin on tekemistä tänään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.