IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kotiin :)Perjantai 20.02.2015 08:19

se olisi perjantai :) tänään kotia kohti. mut haetaan ilta päivällä. velikin tulee kotiin viikonlopuksi. kiva nähdä sitäkin. on tulossa varmasti mukava viikonloppu :) hyvä fiilis tällä hetkellä.
tänään naiten ryhmässä aamulla ollaan menossa lahteen luhta myymälään. en aijo ostaa mitään sieltä. aijon vaan katsella.
sitten olen menossa pajalle kaverin kanssa kuluttamaan aikaa.
pitää käydä kaupassa ostamassa puuroa. alkaa loppumaan.
eilenä oli ihan hyvä päivä. katsoin animea ja toiminta tunnilla pelattiin lauta pelejä. pelasin kavereiden kanssa kimbleä. ja mä voitin siinä.
eilinen lemmen viemää jakso oli aika hauska. olin kaverin luona katsomassa sitä ja ei vitsit me naurettiin ihan kippurassa.
tänään pitää todellakin katsoa seuraava jakso.
ruoka maistuu edelleen. aijon taas herkutella viikonloppuna. syön suklaata. pitää ostaa myös limsaa. teetä pitää myös ostaa.
voi sitten juoda kotona sitä koska mä en juo kauheasti mitään kahvia.
no äsken join aamu kahvit. mustana.
olen melkein pakannut kaikki. kun tulen pajalta niin pakkaan loppuun. otan mukaan vähän manga kirjoja luettavaksi.
me aijotaan ulkoilla viikonloppuna. pitää ottaa hyvät talvi kengät ja toppa housut. ja joku takki. pitää taas laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee lomille. on sitten kiva tulla takaisin kun on siistiä. pitää taas tiskata. ja siivota keittiö. eilenä pesin taas pyykkiä. piti pestää jotkut vaatteet viikonlopuksi. pesen taas sitten pyykkiä ensi viikolla. me ollaan ensi viikon keskiviikkona menossa paja tunnilla lahteen leffaan. päivä näytökseen. mennään katsomaan suomalainen leffa. sen niminen kuin luokkakokous. on varmasti hauska. ihan hyvä että mennään päivällä niin kerkeää keskiviikko iltana mennä vielä tunniksi salille. ruoan jälkeen. ja ensi viikon maanantaina olen menossa salille. sitten seuraavan viikon viikonloppuna olen menossa varmaan taas poikaystävän luo.
näemme viikon päästä :) <3 kiva taas mennä.
ja sitten parin viikon päästä viikonloppuna on ne mun kaverin bileet lahdessa. niitäkin odotellessa. tulee hauskaa. ainakaan ei tule tylsiä viikonloppuja :) on ohjelmaa. kesä vaan lähenee. kohta ollaan jo maaliskuussa. parin viikon päästä mulla on taas psykologi. ja verikokeet. onneksi niihin on vielä aikaa. ja hoito neuvottelu on ensi kuussa myös. aika menee varmasti äkkiä. vauhdikas kevät :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.