IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

karissimossa.Sunnuntai 22.02.2015 12:52

palasin juuri karissimoon. oli mukava viikonoppu kotona. eilenä saunottiin ja syötiin pizzaa. nukuin eilenä päivällä kolmen tunnin kauneus unet. ja nukahdin eilen illalla kahdeksan aikaa sohvalle. nukuin sohvalla koko yön. syötiin spagettia ja jauheliha katiketta vähän aikaa sitten. oli ihan hyvää. äiti leikkasi eilenä mun hiuksia. mulla on nyt polkka tukka. kevyt olo kun on lyhyemmät hiukset :) ja niitä on helpompi hoitaa. saan ne vielä poni hännälle.
oma väri kasvaa nopeammin takaisin. käytiin äsken kaupassa.
ostin lisää teetä pari pakettia. nyt sitäkin riittää joksikin ajaksi. kohta voisi juoda. illalla pääsee skypettämään poikaystävän kanssa :) <3 eilenä skypetettiin pika puhelu. puhuttiin vaan jotain 5 minuuttia.
tänään pystyy puhumaan yli tunnin. on ollut ikävä sitä. mutta. näemme seuraavan kerran ensi viikon viikonloppuna <3
huomenna olen menossa salille illalla. naisten kuntosali tunti on nyt tauolla koska on hiihto loma viikko ensi viikolla. aijon mennä silti huomenna. menen taas yksin. kaveri ei ole tällä kertaa tulossa.
menen sinne ruoan jälkeen. olen siellä noin tunnin. kerkeää illalla skypettää poikaystävän kanssa. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa tällä hetkellä. ensi kuun alussa tulee onneksi taas lisää rahaa. pitää maksaa tänään loput laskut.
animea aijon katsoa tänään. varmaan taas the idolmasteria.
ja juon samalla teetä. hyvä fiilis tällä hetkellä. nyt en aijo herkutella taas viikkoon. tuli syötyä aika paljon suklaata. huomenna ajattelin mennä päivällä lenkille. saa raitista ilmaa. huomenna aamulla pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en katsonut sitä perjantaina.
kerkeää hyvin huomenna katsomaan. syöminen meni viikonloppuna hyvin. en ollut nälässä. söin aina kun tuli nälkä.
saa nähdä millainen on ensi viikko. toivottavasti hyvä.
elän päivän kerrallaan. jos tulee huono olo niin tulee. onneksi mulla on noita rauhottavia varmuuden vuoksi. aijon liikkua paljon ensi viikolla. sen jälkeen on aina tullut hyvä olo.
eni viikolla mennään keskiviikkona leffaan :) katsomaan se luokka kokous. on varmaan aika hauska. se on hyvä että me mennään päivällä katsomaan se niin kerkeää kuntosalille sitten illalla.
ensi viikolla on kivasti taas ohjelmaa. ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.