IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai.Maanantai 23.02.2015 08:26

maanantai. uusi viikko alkaa. tänään on jonkin verran ohjelmaa.
on ompelu ryhmä ja kuntosalille menen illalla.
lemmen viemää uusinta pitää katsoa tänään.
eilinen ilta oli vähän huono. mielikuvitus laukkasi taas jälleen kerran.
pää oli kipeä ja itketti. juttelin ohjaajan kanssa ja sovittiin etten nyt tarvi rauhottavaa. ilta lääkkeet pisti onneksi väsyttämään ja nukuin hyvin viime yön. nyt on vähän parempi olo. sai eilenä vähän purettua oloa itkemällä. olin vissiin vähän yli väsynyt niin tuli toi olo. jännitys purkautui. eka mietin että ei kai vaan tää olo johdu noista uusista e-pillereistä? juttelin siitä ohjaajan kanssa ja ohjaaja sanoi mulle että ei se johdu niistä. luotin siihen mitä se sanoi.
toivon että tää viikko menee kivasti eikä tule noita huonoja oloja.
liikunta onneksi auttaa juuri tuohon kireään oloon. ja saa purettua paineita. ajattelin mennä varmaan tänään lenkille.
ja katson ehkä animea. en näe illalla lemmen viemää koska menen salille. menen sinne puoli viideksi ja olen noin tunnin siellä.
kerkeää kuudeksi skypettämään poikaystävän kanssa.
huomenna pitää taas jälleen kerran pestä pyykkiä. lakanat aijon pestä taas tällä kertaa. ja vaatteita. huomenna on taas sähly. miehet vastaan naiset. saa nähdä voitetaanko. sain maksettua eilenä pari laskua. tilille jäi aika kivasti rahaa. aijon nyt säästää koska ensi kuussa ollaan kavereiden kanssa menossa lahteen shoppailemaan. viikonloppua ei olla vielä päätetty.
varmaan tulee taas ostettua uusi laukku tai kengät.
tai molemmat :D saa nähdä. odotan kyllä innolla sitä shoppailu reissua. eilenä oli vähän tylsä päivä. istuin koko päivän melkein koneella. kun pääsin takaisin tänne karissimoon. joskus yhen aikaan jo tulin tänne. onneksi tällä viikolla on ihan kivasti ohjelmaa.
menee taas viikko äkkiä. ja pian on taas viikonloppu. olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse. parin viikon päästä on noi kaverin pippalot. kiva mennä sinnekkin. pääsee viettämään laatu aikaa kavereiden kanssa. ollaan yötä siellä. pitää miettiä että mitä joisi silloin. ehdottomasti ainakin karpalo lonkeroa. pari tölkkiä sitä. ehkä up cideriä. no on vielä aikaa suunnitella. mun juomiin menee rahaa vähän yli kymmenen euroa. jos ostan vaan neljä tai viisi juomaa. en juo sen enempää ettei tule huonoa oloa.
boolia voisi vähän maistaa. sitä on ollut aina kaverin pippaloissa.
pitää miettiä että mitä laitan sinne päälle. vaate kriisi taas iskee. no enköhän mä löydä jotain kaapista. tai sitten voisi käydä seppälässä katsomassa joku kiva paita minkä ostaisi sinne. tässä on vielä pari viikkoa aikaa suunnitella. onneksi rahaa tulee lisää ensi viikolla.
saa siiderit ja lonkerot ostettua ja pitää nostaa taas bussi rahat.
kohta pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. pitää samalla katsoa tarviiko käydä apteekissa. mulla pitäisi olla vielä leponexia jäljellä. no sen näkee kun jakaa lääkkeet. psykologi on taas ensi viikon alussa. mulla oli muistaakseen tiistaina kymmeneltä aika.
pääsee taas juttelemaan. ja verikokeet on myös ensi viikolla.
en vaan vielä tiedä että milloin. ohjaajat ilmoittaa aina sen ajan.
sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.