IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna... :) <3Torstai 26.02.2015 08:24

viikonloppu lähestyy :) ihanaa nähdä poikaystävää kahden viikon jälkeen. on ollut ikävä <3 olen menossa sen luokse viikonlopuksi.
käytiin eilenä leffassa katsomassa se luokka kokous leffa. se oli ihan älyttömän hauska. nauroin koko leffan ajan. pitää ostaa se kun tulee dvd:lle. kesti puolitoista tuntia. kävin eilen illalla vielä kuntosalilla.
olin jotain 45 minuuttia. oli hyvä treeni. hyvä olo tuli sen jälkeen.
muutenkin eilenä oli hyvä päivä. mikään ei ahdistanut ja olin iloinen.
tänään olisi ohjelmassa iltapäivällä toiminta tunti. en tiedä että mitä me tehdään. sen näkee sitten. pitää alkaa kohta siivoamaan koska on siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin.
lemmen viemää uusinta pitää katsoa taas aamulla. illalla näen lemmen viemää taas. menen kaverin luokse katsomaan.
päätin etten aijo juoda tänä viikonloppuna. juon vasta sitten viikon päästä kun on ne bileet. kysyin poikaystävältä että haluaako sekin lähteä sinne. sanoi että kai se on tulossa. aijon jäädä yöksi sinne sitten.
tulee varmasti hauskaa. kiva viettää kavereiden kanssa aikaa.
ja juoda samalla. poikaystävä hakee mut taas huomen illalla kun pääsee töistä. käydään kaupassa. pitää syödä taas suklaata.
ja ehkä ostan taas sipsiä. limua ja kivennäisvettä aijon vaan juoda viikonlopun ajan. ai niin ja tietysti teetä. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä pistän huomenna päälle. no mulla on koko päivä aikaa miettiä. aijon ainakin laittaa ne uudet kengät mitkä ostin viimeksi. en ole käyttänyt niitä pitkään aikaan. taidan tietää anakin minkä laukun otan käyttöön. ensi viikolla aijon käydä seppälässä vähän shoppailemassa. odotan innolla. mulla on verikokeet taas ensi viikolla. keskiviikkona muistaakseni. lähden ruoan jälkeen kävelemään sinne terveys keskukseen. tiistaina mulla on psykologi aamulla klo 10. tulee heitettyä samalla aamu lenkki kun kävelee keskustaan. ja kerkeän tulla vielä syömään sen jälkeen.
pääsee taas juttelemaan. ensi kuussa mulla on se hoito neuvottelu.
menee varmati ihan hyvin. ruoka on maistunut viime päivinä. ei ole ollut syömisessä mitään ongelmaa. tavoite on aina syödä vatsa täyteen niin jaksaa. ja mun paino ei ole varmaan tippunut. kohta on varmaan taas punnitus. sitä odotellessa. hyvin se menee. samalla mitataan myös veren paineet. viikon pääsä alkaa taas noi naisten vaivat. saa nähdä millainen olo tila mulla on silloin. toivon että noi e-pillerit on hyvät. eikä tule mitään ahdistusta silloin. mutta. sen näkee sitten. toivottavasti kaikki menee hyvin. tänään pitää pestä pyykkiä. en jaksanut pestä tiistaina kun oli huono olo.
pesen ennen toiminta tuntia. eilinen salkkari jakso oli aika jännä. nyt se marianna sitten kuoli. oli aika surullinen jakso. mutta mielenkiintoinen. tänään pitää katsoa taas salkkarit. ja mummo mafia pitää myös katsoa. olen nähnyt kaikki jaksot. ihan huvittava ohjelma. ainakin telkasta tulee jotain. mitä katsoa. viikonloppuna pitää katsoa animea. en ole katsonut animea ainakaan viikkoon. tänäänkin voisi katsoa. ja huomenna ajan kuluksi.
mutta. nyt alan siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.