IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nukuin pitkään :)Lauantai 11.04.2015 11:53

nukuin äsken pitkään. heräsin hetki sitten. poikaystävä oli laittanut sillä aikaa kun nukuin niin kaikki mun kuvat ja musat uudelle koneelle.
kiva yllätys. poikaystävä haki mut eilenä moottoripyörällä. oli kiva olla taas pitkästä aikaan kyydissä. hyvin meni matka.
olin eilenä pajalla kuluttamassa aikaa. olin tunnin siellä. ohjaaja oli paikalla siellä. juteltiin niitä näitä.
tänään varmaan tehdään poikaystävän kanssa pizzaa. hyvä ruoka. eilenä tuli syötyä vähän suklaata. käytiin eilenä kaupassa. ostin limua, kivennäisvettä, kana hampurilaisen..ja laku pussin. meni jotain 9 euroa.
tänään ajattelin katsoa animea. eilenä en katsonut.
oli eilenä aika paljon koneella. eilenä oli ihan hyvää ruokaa ja söin aika hyvin. ei mitään ongelmaa. muutenkin olo on hyvä tällä hetkellä.
tänään on aika kiva ilma. varmaan jotain 15 astetta lämmintä. kyllä se kesä sieltä tulee. en jaksanut maksaa vielä laskuja. no ensi viikolla. erä päivät ei ole vielä mennyt. näin eilenä vaan puolet salkkareista.
mutta onneksi näin edes jotain. tänään tulee taas vino show. se pitää katsoa. ajattelin valvoa tänään vähän pitempään kun eilenä.
eilenä menin jo kymmeneltä nukkumaan.
ja huomenna aijon nukkua pitkään. ihanaa kun voi ottaa rennosti.
eilenä kokeilin vähän skyrim peliä. se pyöri aika hyvin mun koneella. pitää nyt vaan ostaa stemista noita pelejä niin pystyy pelaamaan tällä kannettavalla. ainakin voisi kokeilla.
tänään saan maksettua poikaystävälle sen sata euroa. porukat tuo mulle rahaa tänään niin saan sen velan maksettua.
eilenä tuli teksiviesti gigantista että se mun vanha kannettava on nyt huollossa. myöhemmin tulee viesti että koska sen voi sitten hakea. toivottavasti pian. saa poikaystävä sitten sen koneen.
eilenä katsoin yhden jakson kilikkaa mua. olen kohta saanut katsottua sen sarjan. vielä olisi monta jaksoa täydellisiä naisia ja true bloodin vika kausi. on aika paljon katsottavaa. ei heti lopu kesken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.